2777
2789
عنوان

بارداری

77 بازدید | 8 پست

بچه ها من تو این سایت زیاد دیدم که میگن عسل و سیاه دانه استفاده کنین برای بارداری

چجوری باید مصرف بشه ؟!

تو گوگل زده که سیاه دانه رو بکوبین اما من تو نینی سایت خوندم که نوشته بودن سیاه دانه کوبیده نشه

اگه مصرف کردین میشه بگین چجوری مصرف کردین؟!

تو نبودی من به سوگ غم نشستم ...

برو پیج بارداری_فلورا ب انگلیسی تایپ کن تو اینستا میاره برات 

ماما هست خودش نازایی داشته و تجربیاتشو ب بقیه میگه 

خیلییییها رایگان با پیجش درمان شدن 

اصلاح سبک زندگی میگه و یسری کارای دیگه حتما برو ک سر دو ماه ب امید خدا باردار میشی با کیفیت بالا 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیج بارداری_فلورا ب انگلیسی تایپ کن تو اینستا میاره برات  ماما هست خودش نازایی داشته و ...

من تازه ماه دومه که میخوام اقدام کنم هم خودم و هم همسرم تو این چند ماه زیاد گرمی جات خوردیم و اینو گفته بودن که برای رحم و گرم کردن خوبه 

تو نبودی من به سوگ غم نشستم ...
من تازه ماه دومه که میخوام اقدام کنم هم خودم و هم همسرم تو این چند ماه زیاد گرمی جات خوردیم و اینو گ ...

چه بهتر زودتر میفتی دنبالش و زودتتر نتیجه میگیری 

سخت نیس 

اگر خواستی برو اکثر کاراش تقویتیه 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍