2777
2789

کیابرای وسواس فکری واضطرلب فلوکستین مصرف کردن خواهش میکنم اگرتجربه مثبتی داریدبگید چن هفته زمان میبره تاروی وسواس اثربزاره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میخورم کلا متخصص فلوکستین هستم. متاسفانه اثرش موقتی و بعد مدتی بدنت عادت می کنه. عوارض بدی هم نداره. فقط بدیش اینه بدن عادت می کنه و دیگه جواب نمیده. ولی برا دو سه ماه اول خوبه

من میخورم کلا متخصص فلوکستین هستم. متاسفانه اثرش موقتی و بعد مدتی بدنت عادت می کنه. عوارض بدی هم ندا ...

شمابرای وسواس هم

مصرف داشتین؟ افکارتون رو قطع وکنترل کرد 

اصلا و ابدا بدون نظر پزشک مصرف نکنید بدون نظر پزشک هم قطعش نکنید. من یدفعه ای قطعش کردم شدیدا حالم بد شد 

دوز مصرف و اینکه بعد از چند روز اثر بذاره هم بستگی به این داره چقدر مشکلتون حاده و نظر دکترتون چیه

و اینکه در مشکلاتی مثل وسواس و‌اضطراب نه دارو به تنهایی جواب میده زیاد نه مشاوره به تنهایی. بهترین درمانش ترکیب دارو درمانی و مراجعه به روانشناسه اگه برات مقدوره

اگرم نمیتونی بری روانشناس کتاب و پادکست و این چیزا رو خودت دنبالش باش چون مهم یادگیری تکنیکه که بتونه بهت کمک کنه

❤️‍🩹

اصلا و ابدا بدون نظر پزشک مصرف نکنید بدون نظر پزشک هم قطعش نکنید. من یدفعه ای قطعش کردم شدیدا حالم&n ...

من باتجویزپزشک تازه شروع کردم منتظر هستم تاثیر بزاره تارواندرمانی رو شروع کنم ریشه مشکل من اضطرابه. من الان تقریبا ۲۰روزه دارم مصرف میکنم افکارم مثل سابقه