2777
2789
عنوان

شوهرم رفته بدون اینکه به من بگه گربه آورده خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6130 بازدید | 61 پست
بااینکه فوبیا گربه دارم ولی دلم براشون ضعف میره گربهات نژاد خاصی ان؟؟؟

ن عزیزم 

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
وای خداااااا😍😍😍😍😍کاش یکی ازینا اینجا پیش منم بووودددد🥺🥺🥺

اندازه کف دستمه 😂😂😂🤦

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناه داره زبون بسته یه حکمتی توشه اومده پیشت

چیکارکنم مجبورم😢به خدا امروز اینقدر گریه کردم چشام میسوزه

خدایا کمک کن در حدی وضع مالیمون خوب بشه  بتونیم به بچه دارشدن فکر کنیم 
گربه عمرش طولانی تره الهیییی چقدرم نازه

میترسم یه موقع مریض شه. یه موقع چیزیش شه. آخه چند تا جوجه و خرگوش و بلدرچین داشتم که جلو چشمام مردن... کلی هم حواسم بهشون بود اما مردن... فکرکنم به خاطر اونه که حساس شدم

گردن مرغ بهش ندی. خفش میکنه. مگه گربه تو طبیعت میره مرغ بالغ بگیره بخوره که گردن مرغ بهش میدین؟  ...

گردن مرغ آبپز. گوشتشو جدا میکردم میدادم بخوره. از امشب با استخون دادم تا عادت کنه

از گربه به شدت چندشم میشه😖😖😖😖😖😖 منم زود وابسته میشم🥺 یه خرگوش داشتم وقتی رفت خییییلی حالم ب ...

وابستگی به حیوون خیلی بده😢چون وقتی میمیره حتی اطرافیانتم درکت نمیکنن. خیلی راحت میگن حیوونه دیگه واسه چی ناراحتی...

گردن مرغ آبپز. گوشتشو جدا میکردم میدادم بخوره. از امشب با استخون دادم تا عادت کنه

کار اشتباهی کردی وقتی فک و آرواره و نای و مریش پاره شد میشینی اینجا عزا میگیری میگی وای گربم فلان شد...

سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.
کار اشتباهی کردی وقتی فک و آرواره و نای و مریش پاره شد میشینی اینجا عزا میگیری میگی وای گربم فلان شد ...

والا تا اونجایی که من تحقیق کردم برای دندون و لثه ی گربه بسیار مفیده و از عفونت جلوگیری میکنه

والا تا اونجایی که من تحقیق کردم برای دندون و لثه ی گربه بسیار مفیده و از عفونت جلوگیری میکنه

اون گردن خام هست و برای سگ ها خوبه نه گربه ها

سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.
اون گردن خام هست و برای سگ ها خوبه نه گربه ها

تو گوگل سرچ کنی میبینی که هرکسی یه چیزی میگه. منم چون قراره احتمالا رهاسازی انجام بدم این کارو کردم. بیرون که براش چلوکباب نمیارن! 

تو گوگل سرچ کنی میبینی که هرکسی یه چیزی میگه. منم چون قراره احتمالا رهاسازی انجام بدم این کارو کردم. ...

قطعا بیرون خودش نمیره دنبال گردن مرغ 

گنجشک یا قمری یا نهایتا موش شکار میکنن تو طبیعت 

تا حالا دیدی گربه مرغ بالغ به دندون گرفته باشه و فرار کنه؟ اون کار سگه. پس یا بهش خوبی کنید اگر پیشتون هست یا اگر میخواید رهاش کنید سریع تر رها کنید تا دستی تر از این نشده