2777
2789
عنوان

بهانه برای بیرون نرفتن با یه پسر😂

509 بازدید | 18 پست

خب خب سلام من دو سه هفته ای هست گاهی اوقات با یه پسری توی دانشکدمون که هم رشته نیستیم و تا حالا اون منو ندیده توی دانشکده ولی من یه بار دیدمش از طریق اینستا همو فالو کردیم و توی دایرکت گه گاهی حرف میزنیم اما نه خیلی.

از خصوصیات اخلاقیش بگم در یک کلام از اون پسرای زرنگ و خوش برخورده با قدرت بیان فوق العاده عالییییی که از حرف زدنش باهاش اصلا خسته نمیشین یه قیافه ی خیلی خیلی معمولی و هم قد منه شایدم کوتاه تر😑دقیقا نمیدونم...

حالا ایشون منو به خوردن یه قهوه مهمون کرده و من گفتم که اگه اوکی بودیم حتما ولی نمیخوام برم چون شناخت لازم رو ندارم ازش و هنوز زوده برای بیرون رفتنی ک میدونم قصدش کاملا برای رل زدن هست.

الان دنبال یه بهونه ی خیلییی شیک و‌مجلسی میگردم ک بشه تحویل یه ادم فوق العاده زرنگ داد😂

اگه بهونه ای میدونین که به درد میخوره بگین.

کرونا گرفتم و مسافرتم نمیشه چون ممکنه من برم بیرون و احتمال یه درصد منو ببینه و اونوقت خیلی زشت میشه.

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 

بگو میخای بری خونه فلانی

یا یکی پیشته 

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            

خیلی شیک و مجلسی بگو آقای فلانی ، فلان روز وقتم پره

مگه دیگه لازمه بهش برنامتو توضیح بدی؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سپاس بیکران از دعوتتون

ولی من ترجیح میدم شناخت بیشتری از هم داشته باشیم و بعدا که شرایط جور شد حضوری همو ملاقات کنیم.چون من آدمی به هیچ وجه نیستم که بدون شناخت کافی از کسی باهاش قرار بذارم.

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

هر بهانه دل دردو اینا خیلی بچگونه و چیپه تو مستقیم بهش بگو ی کم اشناتر بشیم بعد بریم بیرون

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
خیلی شیک و مجلسی بگو آقای فلانی ، فلان روز وقتم پره مگه دیگه لازمه بهش برنامتو توضیح بدی؟

اره چون بهم گفت اخر هفته برنامه داری گفتم نه😑

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 
بگو دل درد گرفتم نمیتونم بیام 😂

خیلی خوب بود😂😂😂

هر بهانه دل دردو اینا خیلی بچگونه و چیپه تو مستقیم بهش بگو ی کم اشناتر بشیم بعد بریم بیرون

نمیخوام بگم نمیام یعنی نمیتونم😭

نمیخوام بگم نمیام یعنی نمیتونم😭

ی قهوه ک چیزی نیست برو ی روز دیگ سخت نگیر

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند