2777
2789
عنوان

به خانوما هم وام مسکن میدن؟

114 بازدید | 7 پست

سلام

من متاهلم و فعلا توی عقدم

همسرم قبلا وام ساخت مسکن گرفته و طبقه بالای خونه پدرش رو ساخته

حالا میخوام ببینم اگه من زمین داشته باشم به نام خودم هم وام مسکن بهم تعلق میگیره یا چون شوهرم قبلا وام گرفته به من تعلق نمیگیره؟

منظورم هم همین وام های معمولیه که سودشون ۴ درصد هست و همیشه میدادن نه طرح مسکن ملی یا از این جور طرح ها

درضمن خودم شغل دولتی و حقوق ثابت دارم برای کم کردن اقساط وام و تا حالا هم وامی نگرفتم

کلا شرایط گرفن وام ساخت مسکن چی هست ؟

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

بله میدن بنیاد مسکن میده و معرفی میکنه به بانک امسال ۲۰۰ میلیون شده واسه روستا،نمیدونم شهرم همین ق ...

ممنونم عزیزم🥰😇

بعد یه سوال

آیا به خود همسرم هم که قبلا وام گرفته وام ساخت مسکن یا ودیعه مسکن میدن یا خیر؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم عزیزم🥰😇 بعد یه سوال آیا به خود همسرم هم که قبلا وام گرفته وام ساخت مسکن یا ودیعه مسکن ...

نه هر شخص فقط یکبار

مگه اینکه تعمیرات بگیرن ک مبلغش پایینه

من واسه خرید خونه تو شهر یبار گرفتم،پارسال ۴۰ تومن واسه تعمیرات

و همون پارسال ۱۰۰ تومن واسه ساخت ویلا روستا

که همسرم میگه اینا جدان،خط بالا رو بانک مسکن میده خط پایینو بنیاد مسکن که به هر بانکی ممکنه معرفی کنه

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
نه هر شخص فقط یکبار مگه اینکه تعمیرات بگیرن ک مبلغش پایینه من واسه خرید خونه تو شهر یبار گرفتم،پار ...

ممنونم بابت راهنماییتون❤🥰

سلام عزیزم ! عزیزم شما کنکور انسانی دادین چه چیزهایی رو خیلی خوب خوندین؟ چیکار کردین درس هایی که ضعیف بودین رو قوی کردین؟

اسم کتاب های‌کمک درسیتون رو میگین

من تجربي هستم میخام کنکور انسانی بدم

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             

سلام عزیزم

بله اول تجربی بودم..درسمم خوب بود معدل کل دبیرستانم۱۸ و ۳۵ بود...بعد از اون رفتم انسانی چون کنکور تجربی رو خراب کردم

ریاضی انسانی ساده هستش و من خیلی بالا میزدم و نقطه قوت اصلیم بود...چون انسانیا اکثرا ریاضی نمیزنن

بقیه درسهام هم عالی بود ولی عربیم باز از بقیه بهتر بود...تو عمومیا ضعیف بودم و زبان رو کلا سفید تحویل دادم

کتابهام همگی آبی کانون بودن که از کسی بهم رسد و نرفتم سراغ کتاب جدید...درسنامه هاشون کم بود ولی تستهاش خوب بود

آزمون قلمچی هم میرفتم که برام مفیدبود و باعث میشد تو فضای رقابتی باشم...چون متاسفانه عادت دارم تا مجبور نباشم نمیخونم و وقتی میرفتم قلمچی مجبور بودم درس میخوندم

اگه میخوای بری انسانی اول پرس و جو کن ببین تو کنکور ۱۴۰۲ هم میشه با دیپلم تجربی کنکور انسانی داد یا نه؟چون شنیده بودم میخوان دیگه نزارن