سلام این اتفاق مال 6سال پیش هست پسرم شیر خودم رو نخورد هرکاری هم کردم نتیجه نداد مجبور بودیم براش شیرخشک بگیریم. کار شوهرم رو به کسادی رفت خرید شیرخشک برامون سخت شد یادمه اون شب قوطی آخر شیرخشکش بود پول هم تو دست و بالمون نداشتیم داشتم شیشه رو براش آماده میکردم تو دلم گفتم خدایااا حالا چیکار کنم دلم خیلی شکسته بودم شاید باورتون نشه دو سه ساعت نشد در خونمون در زدن یکی از دوستام بود که میدونست پسرمن شیرخشک میخوره گفت دوستش بچه از پرورشگاه گرفتن شیرخشک یارانه ای بهش تعلق گرفته ولی بچش نمیخوره، میگفت بهش گفتم حالا که دخترت نمیخوره بن های شیرخشک رو بده بدم به دوستم اون بنده خدا هم داده بود خدا خیرش بده تا یک سال با همون بن ها شیرخشک گرفتیم با قیمت خیلی پایین تر و همیشه دعاگوی دخترش بودیم و هستیم... این اتفاقی بود که برام افتاده بود رو گفتم که بدونیم خدا مارو میبینه.
خداخیلی مهربونه فقط کافیه که به وعده هاش اعتماد کنیم و از لطف و رحمتش ناامید نباشیم
🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو.... . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷
یبارم بچم کوچیک بود وضعمون خیلی بد بود آخرماه بی پول بودیم بچم شیر نداشت ، قرار بود شوهرم قرض کنه ، یهو مامانم خدا بیامرز با داداشم آمدن خونه مون ، مامانم از چهرم فهمید پول نداریم بهم پول داد براش شیر و پوشک گرفتم خدا رحمتت کنه مامان
گریستهام خیلی سخت گریستهام با این همه، غمی درون من است که با گریه هم خالی نمیشود🍃
چه خوب ک یادت مونده....خیلی هامون لطفای خدا رو فراموش میکنیم خیلی زود، ولی کافیه فقط یه بار به سختی بخوریم، تا عمر داریم یادمون نمیره
من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان 28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
روزی رسونه مگ ب خوردن بخور و نمیره ؟؟؟ اینده اش رو میخوایی چیکار کنی؟؟ بهت بگ مامان لپ تاپ می ...
عزیزم من تا الان هروسیله ای که خواستن و به نظرم درست و منطقی بوده رو براشون تهیه کردم در بزرگسالی هم قطعا همین کاررو خواهم کرد. ولی اینو قبول ندارم که چشم و هم چشم باشن و هرکی هرچی داشت بخوان منم بالافاصله براشون تهیه کنم.