2777
2789
عنوان

بچه ها کت و دامن

150 بازدید | 6 پست

کت و دامن برای عروسی خوبه راستش لباس مجلسی بلندم دارم و همین طور لباس محلی کردی (کرد هستم ) ولی به خاطر شیردهی بچم نمیتونم اونارو بپوشم گزینه مناسب همین کت و دامنم بود  کتم رنگش لیمویی مدل داره دامنم مشکی راسته جذبه خیلی هم جذب نیست که زشت باشه دامن جلوش نگین داره نگین پر نگین مشکی ها یه چاکم از پشت داره آها قد دامن هم یه ضرب زیر زانو هستش خوبه واسه عروسی یا مجلسی نیست یا همون مانتو بهتره 🙁

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

خوبه 

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینهمه توضیح دادی...ما تصور کنیم...خب عکس لباستو میزاشتی بهتر نظر میدادیم

آخه تو تن باید دید اینجوری خوب نیست

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
خوبه کت ودامن بد نیستش من دیدم خیلیا تو عروسیا میپوشن

عه😞

خوبه 

مرسی عزیزم