2777
2789
عنوان

بیمه عمر برای کودکان خوبه ؟

4995 بازدید | 21 پست

دوستان من می خوام برای بچه ام بیمه عمر کودکان تهیه کنم بهم فرزانه کریمی معرفی کردند ، ایشون توی اینستاخیلی فعال هستند می خواستم بیینم کسی ایشون میشناسه نظرتون درباره ی بیمه عمر بهم میگید لطفا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه شاید الان یکم سنگین باشه ولی چند سال دیگه برای فرزندتون خوبه شاید اون موقعه بازم پول زیادی ندن و برای یه جوان 20 ساله خیلی خوبه که هیچی نداره یه دفعه یه پولی بدست میاره و میتونه خیلی کارا باهاش بکنه من خودم پاسارگاد دارم الان 3 دیگه میتونم برداشت کنم

منم میخواستم دخترم بیمه عمر کنم. شوهرم یه دو دو تا چهار تا کرد دید اون پولی ک بعد ۲۰ سال بهمون میدن ...

آفرین خواستم بگم اینو

من خودم اهل پول جمع کردن نیستم ولی به هر کی میرسم میگم طلا بگیر از الان برای آینده بچتون بیمه اینا اصلا فایده نداره.از سن کم برای بچه ماهی پانصد تومن طلا بگیری توی ۱۵ سال آینده از نظر مالی تامینه.‌ی پشتوانه خوبی میشه براش

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
آفرین خواستم بگم اینو من خودم اهل پول جمع کردن نیستم ولی به هر کی میرسم میگم طلا بگیر از الان برای ...

احسنت ب شما. بابا این پولی ک میگن برای الان خیلییی زیاد و خوبه ولی با این تورم اون موقع هیچی ب حساب نمیاد. ولی طلا از قدیم پس انداز خوبی بوده

عزیزم از طریق هر شرکت بیمه ای اقدام کنی 

میتونی خریداری کنی 

بیمه عمر که فروش شخصی نداره که فکر کنی از فلانی بخری بهتره 

از شعب سرپرستی و نمایندگی های حقیقی و حقوقی شرکت های بیمه ای اقدام کن 

این خانمی که گفتی من نمیشناسم( خودم نماینده جنرال بیمه هستم)

ولی جای شما باشم صرفا از طریق اینستاگرام اقدام نمیکنم 

چون بیمه نامه عمر یه قرارداد طولانی مدته و ترجیح میدم محتاطانه تر خریدم انجام بدم

تو اینیتا خیلیا بازاریاب و ویزیتور و فلان و بیسارن 

صرفا برای سود شخصی خودشون یه بیمه نامه میندازن به طرف که در نهایت برای بیمه شده عایدی ای هم نداره

احسنت ب شما. بابا این پولی ک میگن برای الان خیلییی زیاد و خوبه ولی با این تورم اون موقع هیچی ب حساب ...

البته طلا رو تو خونه نگه ندار بذار بانکی جایی. اگه خدایی نکرده طلاهات سرقت بشه سرمایه این همه سال از بین میره. طلا خیلی خوبه ولی خب بحث نگهداریش هم هست

یه راهنمایی کوچولو هم بکنم

من تقریبا به همه کسایی که برای بیمه عمر مراجعه میکنند، میگم ابتدا والدین خودشون بیمه کنند و اگر باز هم از نظر مالی توانش داشتند بچه هاشون بیمه کنند 

چون بیمه عمر یکسری پوشش هایی داره که برای بچه ها تا یه سن های خاصی قابلیت استفاده نداره خصوصا پوشش های درمانی و …

ولی والدین میتونن از اینها بهره مند بشن  و ازونور ذینفع بیمه نامه، بچه هاشون باشند 

معامله دوسر سود هست 

به بیمه عمر نگاه سرمایه گزاری نباید داشته باشی 

چون مشخصا شما پولی که براش میپردازی، پول کلان خانواده نیست 

معمولا درصد پایینی از درامد به این مسیله اختصاص داده میشه 

پس توقع سوددهی انچنانی از این قرارداد، بیهوده س

منم میخواستم دخترم بیمه عمر کنم. شوهرم یه دو دو تا چهار تا کرد دید اون پولی ک بعد ۲۰ سال بهمون میدن ...

عزیزم ماهی 50 هزارتومنم هست من راستش دنبال بیمه با کیفیت برای بچه ام روز 30 تومن توی سوپرمارکت این اسباب بازی اون اسباب بازی بخر براش خرج می کنم ترجیح دادم اون کمتر کنم برای ایندش پول بزارم کنار 

آفرین خواستم بگم اینو من خودم اهل پول جمع کردن نیستم ولی به هر کی میرسم میگم طلا بگیر از الان برای ...

طلا من کمی براش خریدم اما چون پوشش پزشکی برای بچه ام نداره پشیمون شدم کل پولم بزارم طلا برای بچه ام 

یه راهنمایی کوچولو هم بکنم من تقریبا به همه کسایی که برای بیمه عمر مراجعه میکنند، میگم ابتدا والدین ...

اخه بیمه من تحقیقم کردم وام داره که برای بچه ام یا خودم هم مفیده بدون اینکه از پول اصلی اون بازنشستگی یا سرمایه گذاریه کم شه به خاطر همین ترجیحم روی بیمه است 

من راستش با خانم کریمی مشاوره هم داشتم گفت اگر بخوای حضوری هم میشه بیای میدون ونک شعبه مرکزی بیمه هستند ، گفتم اینجا تحقیق کنم چون من دکتر زنانم اینجا توی تاپیک های نی نی سایت پیدا کردم خیلی راضی بودم برای بیمه هم ایشون توی اینستاگرام فعالیت دارند گفتم اینجا بپرسم ببینم کسی بیمه شده ایشون هست راضی بوده 

البته بگم خداییش کل سوالات من پاسخ دادند اما از اونجا که من یکم زیادی کمال گرا هستم قبلش کلی تحقیق می کنم

دوستان ایشون تهران فعالیت می کنند اما من لامرد هستم به خاطر همین گفتم خوب تحقیق کنم بعد بیمه انلاین از ایشون تهیه کنم 

ایدی پیجشون میزارم خواهشا اگر کسی می شناسه ایشون می شناسه بهم بگه 

ins_farzanehkarimi

شهر تهران هستند من لامرد هستم وقصدم تهیه بیمه عمر انلاین از ایشون هست 

لطفا مادرای مهربون راهنماییم کنید تا بتونم برای اینده بچه ام یه سرمایه گذاری داشته باشم