2777
2789

من سویق گندم خریدم بزنم به شیر روزی یه لیوان بخورم بچه ها بعد اون وزن کم کردنه ناگهانی وغیراستاندارد که تحت فشار بودم  ده کیلو کم کردم به کمتراز دوماه خیلی اسیب دیذن بدنم. اصن جون ندارم دردای عجیب داره دستام پام مثلا یه نقطه ایش جوری تیر مکشه انگار عصبشو گرفتن و کلا رو پاهام بند نیسم من الان دارم زینک و هرویت برا بلندشدن موهامم میخورم چون سرحادثه ای ازدست دادمشون تا بیخ گوشم کوتاه شدن به نظرتون چه مولتی ویتامینی بخورم که انرژی قبلم برگرده یکم بدنم قوی شه این ضعفا تموم شن

چ بد بخودت اسیب زدی!

خیلی یه دکتر روانی زندگیمو تباه کرد من انقدرتو فشار بودم به جا که برم همون مشگلو سریع رفعش کنم نذارم به جای دیگه بدنم اسیب بزنه نشیتم فقط درد کشیدم گوشت به تنم اب شد بااینکه رفتم اوایل  اما خب هی به بن بست خوردم منم تنهایی جونشو نداشتم دیگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان