2777
2789
ب رو خودش نیاورد درباره کاری ک میخواستیم انجام بدیم گفت من چطور با این اردوی جهادی برم اونم ۴۰ روز ...

هیچی نگو فراموش کن مثل خودش به روی خودت نیار

دیروز به زن پنجاه ساله ای گفتم رنگ چشماتون چقدر قشنگه ، خندید و گفت " واقعا ؟ تاحالا کسی بهم نگفته بود "حقیقتا خیلی ناراحت شدم(:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم😭😭

حالا یه سوتی ی دیگه 

یه بار استادم میخواست ازم امتحان بگیره بعد فایل امتحانو فرستاد برام توی پی وی

منم با دوستم هماهنگ کرده بودم که بهم تقلب برسونه بعد فابل امتحانو به جای اینکه برای دوستم فوروارد کنم اشتباهی دوباره فرستادم برای استادم😭

سریع پاک کردم اما دیده بود بهم گفت فهمیدم میخوای تقلب کنی

خدای سوتی دادنم من 

اولش خیلی به آدم فشار میاد ولی بعد یادت میره

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...
اره ب خدا دارم سکته میکنم  کاش فحشش میدادم من چرت و پرت گفتم

نگران نباش شاید واتساپش از این معمولیاس ندیده

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...
میترسم بره بگه برا بقیه چون چنین شخصیتی داره ک مسخره میکنه همه رو😭

نذر و دعا کن  جواب میده

دیروز به زن پنجاه ساله ای گفتم رنگ چشماتون چقدر قشنگه ، خندید و گفت " واقعا ؟ تاحالا کسی بهم نگفته بود "حقیقتا خیلی ناراحت شدم(:
مسئول دانشگاه😑😑😑😭😭😭😭😭😭😭😭ب نظرت ازش بخوام اسکرین از چت بده ببینم وات جیبی داره یا ن؟

اوه بیخیال فک کردم فامیل و اشنا هست یا کراشت ..اون ک ی غریبه هست اصلا اهمیتی نداره

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
اره ب خدا دارم سکته میکنم  کاش فحشش میدادم من چرت و پرت گفتم

چه کار کردی دختر؟ 

چه چرت و پرتی که از فحش بدتره؟ 😂 😂 😂 😂 

نگران نباش انشالله معمولیه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

۴۰۰ هزار تومن نذر میکنم فقط از کجا بفهمم دعام اجابت شده😭

دوستاش مسخره نکردن ینی قبول شده 

چه کار کردی دختر؟  چه چرت و پرتی که از فحش بدتره؟ 😂 😂 😂 😂  نگران نباش انشالله معمولی ...

فک کن حرفای تو ذهنمو اومدم بلند گفتم

صحبت هایی ک فردا میخواستم بگم رو و کلی چرت و پرت 

اهنگ خوندم سوت زدم جیغ زدم

وای وای وای😭😪