2777
2789
عنوان

نظر سنجی در مورد خونه

123 بازدید | 16 پست

دوستم این سوالو پرسیده الانم خودش جواب رو میخونه. سوال اینه: خونه تو بالاشهر اجاره کنه با قیمت بالا یا اینکه بره مسکن مهر اجاره کنه با قیمت مناسب که فشاری بهش نیاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه حس میکنم مسکن مهر بی کلاسه

خونه باشه توش زندگی کنی یه سقف بالا سرت باشه اواره کوچه خیابون نشی چه فرقی میکنه کجا باشه یه جای مناسب بگیره بی کلاسیش اونجاست که اواره بشی همش ... الان تو این وضعیت اقتصادی

ترحم بر گناهکار خیانت به بیگناه است⚖⚔

اگه بحث خرید بود میگفتیم فرقی نداره در حد توانش بره بگیره 

ولی بحث اجارست، مسکن مهر بی کلاس نیست ولی کیفیت ساخت نسبتا پایین، معمولا همسایه های بی فرهنگ، دیوارای کاغذی که به راحتی صدای همسایه رو میشنوید و... رو داره 

اگه آرامش میخواد مسکن مهر نگیره حتی شده پایین شهر بگیره ولی مسکن مهر نگیره مگر خریدش! 

خونه باشه توش زندگی کنی یه سقف بالا سرت باشه اواره کوچه خیابون نشی چه فرقی میکنه کجا باشه یه جای منا ...

میگه همش حس میکنم فامیل بهم میخندن که چرا از این محله پا شدن رفتن مسکن؟! البته این توهمی هست که خودش داره اونا ممکنه اصلا همچین فکری نکنن.

اگه میتونه اجاره خونه بالا شهر بده ک چه بهتر اگه نه چرا خودشو تحت فشار بزاره اونجوری از خیلی چیزا باید بزنه تا اجاره خونه بالا شهر رو بده بنظرم باید ببینه از نظر مالی چطوری میتونه ساپرت کنه

اگه بحث خرید بود میگفتیم فرقی نداره در حد توانش بره بگیره  ولی بحث اجارست، مسکن مهر بی کلاس نی ...

اما اینجا برعکسه پایین شهر بی فرهنگن و شکل خونه ها داغون و بچه‌ها شون پر سروصدا . اما تو مسکن بیشتر کارمندن و وضعیت بهتره

میگه همش حس میکنم فامیل بهم میخندن که چرا از این محله پا شدن رفتن مسکن؟! البته این توهمی هست که خودش ...

خب نره مسکن بره یه جای مناسب و یه واحد رهن کنه اگه به حرف مردم گوش کنه که نباید کلا زندگی کنه خوب باشی پولدار فقیر بد هر جوررررره حرف مردم هست 

ترحم بر گناهکار خیانت به بیگناه است⚖⚔
اما اینجا برعکسه پایین شهر بی فرهنگن و شکل خونه ها داغون و بچه‌ها شون پر سروصدا . اما تو مسکن بیشتر ...

خب خونه پایین شهر آپارتمان نهایت هشتا همسایه دارید ولی مسکن مهر هشتاد تا... 

بعدشم اصل مشکل مسکن مهر کیفیت ساختش هست، نهایت مجبور شدین مسکن مهر بگیرید ترجیحا طبقه آخر بگیرید یا تحقیق کنید همسایه طبقه بالایی تون بچه نداشته باشه چون قراره صدای دویدنش رو بشنوید

خب نره مسکن بره یه جای مناسب و یه واحد رهن کنه اگه به حرف مردم گوش کنه که نباید کلا زندگی کنه خوب با ...

جاهای خوب خیلی گرونه اینجا. ما ساکن جزیره قشم هستیم. رهن بالاشهراش از ۸۰۰ میلیون شروع میشه......

من که بهش گفتم برای یکسال بره مسکن چون اجاره اش پایین تره نسبت به بالاشهر تا بتونه خودشو و جمع و جور کنه چون والا از نظر ظاهری فرقی نداره حتی ویو دریا هم داره . نظرات شما عزیزان رو هم میگم بخونه.