2777
2789
حق و حقوق به زن؟  مگه زنه میخواد بیل و کلنگ بزنه؟  دو نفر دارن پیوند ازدواج میبندن  ...

اینهمه خانم که همپای شوهر هاشون کار میکنن 

و بین اینهمه زوجی که من دیدم والا تا الان یک مورد طلاق هم نبوده 

جامعه رو هم در نظر بگیرید حتی اگر طلاق هم پیش بیاد اونی که تو این مملکت بیشتر سوخت میده ، خانم ها هستن 

پس قاعدتا باید پشتوانه داشته باشن ، و الان سکه و ال و بل رو که نمیدن نهایت همون خونرو بتونن بگیرن یه سهمیش رو .

مرد ایرانی هم که تا ازش حق تحصیل و حق کار نگیری نمیذاره حتی نفس بکشی 

چه موضع بدیه نسبت به همجنس خودتون دارید

لب خویش می‌مزید و می‌گفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...
آخ از دست این داداشا بعد ازدواج یکی دیگه میشن🔪☹

من که فکر نمی کنم این افراد به درد شوهر بودنم بخورن.

کسی که حق خواهرش رو رعایت نکنه بدرد نمی خوره، حروم خوره از نظر من.

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که فکر نمی کنم این افراد به درد شوهر بودنم بخورن. کسی که حق خواهرش رو رعایت نکنه بدرد نمی خوره، ...

درسته🙃

مثلا من داداشم میخواست یه چی بخره بعد من گفتم من پول دارما بدم؟گفت نبابا برای خودت پسنداز کن😁

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
من که فکر نمی کنم این افراد به درد شوهر بودنم بخورن. کسی که حق خواهرش رو رعایت نکنه بدرد نمی خوره، ...

بنظرم پشت سرش حداقل میخواین حرف بزنید خودمو تگ کنید .

با توجه به اینکه میگید به حلال و حروم معتقد هستید قاعدتا باید به غیبت هم معتقد باشید.

آدم خوبیه ، همسر خوبی هم هست ،همسرش زن بابا بالا سرش بود به شدت وضعشون داغون بود 

الان خیلی بهش میرسه و اهمیت میده بهش 

هوای داداش کوجیکشم داره واسش شغل پیدا کرده

به پدر خانمش هم خیلی کمک میکنه 

کلا آدم خوب و بدرد بخوریه 

منتهی از بچگی با هم مشکل داشتیم  و رابطه خوبی نداریم 

منم خواهر بدیم واسه اون ولی دلیل نمیشه همسر بدی هم یاشم 

میشه بپرسم همسر شما چه حق و حقوقی تاحالا بهتون داده ؟ اگر متاهل هستید 

اینهمه خانم که همپای شوهر هاشون کار میکنن  و بین اینهمه زوجی که من دیدم والا تا الان یک مورد ط ...

سنت غلط اشتباهه 

ترویج سنت غلط اشتباهی بدتر 

اینکه من تا شب هم بشینم برای شما توضیح بدم فایده نداره چون ذهن شما مسموم شده 

خوددانی 

میگن چشام سگ داره   
سنت غلط اشتباهه  ترویج سنت غلط اشتباهی بدتر  اینکه من تا شب هم بشینم برای شما توضیح بدم ...

الان سوال من اینه 

سنت خطا بین حرف های من کدام بود ؟ 

اینو واسم بگید ممنون میشم 

بنظرم پشت سرش حداقل میخواین حرف بزنید خودمو تگ کنید . با توجه به اینکه میگید به حلال و حروم معتقد ه ...

مفهوم غیبت رو بدانید بهتره. کسی که نمی شناسم چه غیبتی باشه. منم کلی گفتم. این افراد زیادن.

مفهوم غیبت رو بدانید بهتره. کسی که نمی شناسم چه غیبتی باشه. منم کلی گفتم. این افراد زیادن.

خب منم شمارو نمیشناسم 

دلم میخواد تاپیک بزنم همینطوری از خودم یسری حرف دربارتون بزنم و با بقیه کاربرها تبادل نظر کنیم .

از نظرتون اوکیه دیگه ؟ 

چون نمیشناسمتون غیبت محسوب نمیشه

نه

درسته 

قابل حدس بود 

حق میدم اذیت بشید قاعدتا بعد کلی وقت زندگی هنوز دستتون هیجا بند نیست 

و بعد یه بچه ۲۰ ساله اول زندگی همه چی داره 

سوزش داره خب

خب منم شمارو نمیشناسم  دلم میخواد تاپیک بزنم همینطوری از خودم یسری حرف دربارتون بزنم و با بقیه ...

ارزش خودتو میاری پایین فقط. لینک همین تاپیک هم کپی کن اونجا بزار. من از خودم حرفی درنیوردم.

ارزش خودتو میاری پایین فقط. لینک همین تاپیک هم کپی کن اونجا بزار. من از خودم حرفی درنیوردم.

صرفا سوال پرسیدم‌

میخواستم مفهموم غیبت نکردن واسم جا بیوفته