2777
2789
عنوان

بهش چی بگم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 28 پست
حس میکنم از اون خانوم هایی رک هستین و زبون دار درسته؟😁 منظور بدی ندارم چون خودم اصلا زبون ندارم مت ...

اره بابا من رو به کسی نمیدم چون دستم نمک نداره یه بار مهمون اومد خونم من دخترم اسباب بازی خیلی دارع بعد گفت وقتی رفتم یکم از اسباب بازیای دخترت میبرم وخندید منم گفتم عزیزم حالا تو به شوخی گفتی (یعنی من این حرفتو جدی نمیگیریم سلیطه حواست باشه)یه خانمی اومده بود میخواست اسباب بازیای دخترمو ببره چقد یه ادم ندید پدید میتونه باشه اونم دیگه فهمید 😑

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
اره بابا من رو به کسی نمیدم چون دستم نمک نداره یه بار مهمون اومد خونم من دخترم اسباب بازی خیلی دارع ...

🤦🏻‍♀️

میشه درخواست دوستیمو قبول کنید؟ که بعضی وقتا اگر چیزی شد راهنماییم کنید؟ چونکه من زبون ندارم اصلا هیچی هیچیییی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤦🏻‍♀️ میشه درخواست دوستیمو قبول کنید؟ که بعضی وقتا اگر چیزی شد راهنماییم کنید؟ چونکه من زبون ندار ...

😂😂😂😂😂باشه عزیزم

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

بگو مال خودمه نوموخوااام

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد 

هیچی نگو اگ وضع مالیش بده چون اگ وضع مالیش بد باشه خودش راعیت میکنه اگ بد باشه واقعا نابود میشه چیزی بگی بهش چیزی که خدا بهت داده استفاده ام کردی  کلا ۲ میلیون نیست جمعش بده بپوشه بیاره (اگر وضع مالیش بده)

رفاقت تاوان داره.من بودم میگفتم فدای سر رفبقم ببره اتیش بزنه.ببخشید ببخشید اگر اون داشت تو نداشتی و بهش رو میزدی مثل خودت رفتار میکرد خوب بود؟؟بازم ببخشید اما وقتی دهنتو پر میکنی بهش میگی ابجی پپس از جون مایه بزار .همه اینجا گفتن حق با توعع اما من دلم سوخت واسه دوستت .کاش بدونه چه دوستی داره و به کی رو زده

😍
رفاقت تاوان داره.من بودم میگفتم فدای سر رفبقم ببره اتیش بزنه.ببخشید ببخشید اگر اون داشت تو نداشتی و ...

😊 عزیزم این فقط نظر شماست واز نظر مالی اونا وضعشون از ما بهتره حتی! من واسه عروسی ابجیم با پولی که مامانم رفت یکماه زحمت کشید اینو خریدم 

اشتباه قضاوت کردین 

رفاقت تاوان داره.من بودم میگفتم فدای سر رفبقم ببره اتیش بزنه.ببخشید ببخشید اگر اون داشت تو نداشتی و ...

دوستمه رفیق نیستیم دراون حد ! من خیلی بیشتر به اون بها میدم تا اون به من ، یه جوری میگه بیار واسم لباستو فلان کن فلان کن انگار که وظیفمه من بودم هیچ وقت اینجوری درخواستم رو بیان نمی‌کردم، اگر من به اون من میگفتم اون جبهه می‌گرفت و قهر میکرد ولی اگر اون له من نه میگفت من فقط میگفتم باشه عزیزم مرسی 

😊 عزیزم این فقط نظر شماست واز نظر مالی اونا وضعشون از ما بهتره حتی! من واسه عروسی ابجیم با پولی که ...

اوکی .معرفتا فرق داره‌.من خودم یه دستفروشم.میتونی بری تاپیکهامو ببینی.منم از زاویه خودم دیدم که کارت رو...ولش کن بیخیال

😍
اوکی .معرفتا فرق داره‌.من خودم یه دستفروشم.میتونی بری تاپیکهامو ببینی.منم از زاویه خودم دیدم که کارت ...

عزیزمی🥰❤️

درسته ولی خب ۲ تومن پول کمی نیست اینروزا و به سختی هم بدست میاد