2777
2789
عنوان

ورم شدید پلک دخترم

6841 بازدید | 20 پست

خانما دخترم پلک بالاییش دیروز که از خواب بیدارشد یه کم ورم کرد گفتم خوب میشه چون پشه زده بود امروز صبح ورمش خیلی زیاد شد که بردم دکتر آمپول هیدروکورتیزون و قطره چشمی بتامتازون و اینا داد ولی اصلا ورمش نمیخوابه شماها تجربه دارین ؟احیانا چندروز طول میکشه خوب بشه.اینم بگم ورمش خیلی شدید یکی ازچشاشو نمیتونه بازکنه

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

عزیزدلم حساسیته و با همون بتامتازون خوب میشه و منم به خط چشم حساسیت داد چشمم چند سال پیشو یک پماد کورتون داد دکتر بهم با قطره بتامتازون و خوب شد و فقط دستش نزنه و نخارونه پلکش رو

یک روز من سکوت خواهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن" را خواهی فهمید!
عزیزدلم حساسیته و با همون بتامتازون خوب میشه و منم به خط چشم حساسیت داد چشمم چند سال پیشو یک پماد کو ...

خانمی چندروزطول کشید خوب شد

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم تا کاملا خوب شد یک هفته طول کشید

ممنونم تا یک هفته من میمیرم وزنده میشم خیلی ورمش شدیده اصلا نمیتونه چیزی ببینه کلا پلکش افتاده رو چشش

ممنونم تا یک هفته من میمیرم وزنده میشم خیلی ورمش شدیده اصلا نمیتونه چیزی ببینه کلا پلکش افتاده رو چش ...

فداتشم بازم پیش یک دکتره دیگه ببر چون سنش کمه ممکنه به چیز دیگه ای حساسیت داده باشه که به پلک زده باشه مثل شکلات چون دختر خاله من سنش کم بود و پلکش اونم ورم شدید کرد ولی دکتر به خاله م گفته بود نباید شکلات دیگه بخوره و انتی بیوتیک هم داده بود بهش و ببرش پیش یک دکتر دیگه چون چشمشه نمیشه الان بهت بگم چکار کنی و خطرناکه

یک روز من سکوت خواهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن" را خواهی فهمید!
شاید گل مژه یا شالازیون ببر متخصص چشم اگر اینا باشه چیز مهمی نیست با شامپو ایسول شست و شو بده یکم زم ...

امروزبردم دکترعمومی چون تعطیلی بود هیچ متخصصی نبود اتفاقا یه مدل شامپو براش نوشته اونواستفاده میکنم

ببین من خواهرم عید اینطوری شد یه قطره از داروخانه گرفت اسمش یادم نیس ولی گفت مث آب رو آتیش بود ۳ روزه خوب شد

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
فداتشم بازم پیش یک دکتره دیگه ببر چون سنش کمه ممکنه به چیز دیگه ای حساسیت داده باشه که به پلک زده با ...

مرسی دوست خوبم😍😍

مرسی دوست خوبم😍😍

قرابونت برم گلم و امیدوارم هرچه زودتر کاملا چشم گل دخترت خوب بشه که خیالت راحت و اسوده بشه عزیزدلم

ببین سوزش داره؟ دکتر نگفت عفونت یا چی؟

گفت به نیش حشره حساسیت پیدا کرده