2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه کمک لطفا

78 بازدید | 13 پست

بارداری دومم ناخواسته بود فاصله بچه هام دوساله ..دکتر وقتی داشت سزارین میکرد گفت تا پنج شش سال جلوگیری کن رحمت خیلی نازک شده ..تو رو خدا بگین چیکار کنم..قرص بهم نمی‌سازه بلافاصله بعدش گلاب به روتون بالا میارم و فایده نداره اینجوری.کاندوم هم حساسیت دارم..دارم از ترس و نگرانی کلافه میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم برا افزایش ضخامت رحمت باید امپول یا قرص استروژن هم بزنی،حالا دکتر نیستم ولی یکی از هورمونایی که باعث افزایش ضخامت رحم میشه استروژنه ،پیشگیری هم با قرص خیلی ضعیف مقل تری فازیت و ...امتحان کن ببین چطوره چون کاندوم اینارو منم قبول ندارم زیاد یه شب نباشه که ...

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
ینی با هم استفاده کنم؟؟

نه يكيشو انتخاب كن برا روش جلوگيري

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️