2777
2789

سلام

من یه دختری هستم که یه ماهه ازدواج کردم

اندازه یه دختر دبیرستانی هم سیاست شوهرداری بلد نیستم

اصلا سمتشون نبودم

میشه لطفا کمکم کنین

چیکار کنم شوهرم وابستم شه؟

من به مادرشوهر و پدرشوهرم میگم مامان جون باباجون اشتباهه؟

رابطه جنسیم در زمان الان عقد چطور باشه؟

بدون رابطه کامل، بقیه کارا رو انجام بدم یا ادای خجالت دربیارم؟

چی بلدین؟

از کجا یاد بگیرم؟

کمکم کنین

چی بلد بودین کمکتون کرد؟

یا اشتباهتتون چی بود که میگین اصلاح میکردین بهتر بود

فکر کنین دخترتونم، بهم چیا یاد میدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب "چراغ دل شوهرت را روشن کن "

"مثل مرد فکر کن مثل زن رفتار کن"

"چرا مردان زنان زیرک را دوست دارند"

"مردان مریخی زنان ونوسی"

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

حیف جای دخترم نمیشی چون اون فقط سه ماهشه،وگرنه ی عالم چیزای خوب خوب یادت میدادم 😋😁😁🤣🤣🤣

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

وقتی برمیگرده خونه از سرکار بدو بغلش کن و بهش بگو عشقم خسته نباشی و زود یک چیزی خنک براش بیار که یکم خستگی در کنه . 

برای هر روز لباسای رنگارنک بپوش ‌و روزی چند بار بهش بگو دوسش داری . 

وقتی مشغول کاریه مثلا تلویزیون میبینه یا کتاب میخونه یا سرگرم گوشیه برو از پشت قلقلکش بده که بخنده . 

همیشه اقایی صداش کن 

برای بیرون رفتن ازش اجازه بکیر این باعث میشه هر جا که دلت بخواد بری اون بهت اجازه بده . 

وقتی تو خونه نیست بهش پیام بده . 

محبت امیز باهاش حرف بزن 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
کدوم بهتره و اول شروع کنم

به ترتیب الویت نوشتم عزیزم . 

یه تاپیکی هم هست ۳ تا کتاب تولید خود نی نی سایت  خوندن اونا هم خالی از لطف نیست الان لینکش رو براتون میذارم 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

تو دوران عقد مواظب باش، وارد رابطه کامل نشی، بی دعوت خونه مادرشوهر نرو، احترام خانواده شوهرو نگه دار، بدشونو پیش شوهر نگوو، از قدیم گفتن ب شوهر بگو چشم و رو چشمش جای بگیر، تو چیزایی که خیلی مسائل مهم و اساسی نیستن با شوهرت مخالفت نکن ولی مسائل مهم و براحتی کوتاه نیا

https://uupload.ir/view/roya_am_jtmv.pdf/ https://uupload.ir/view/artmis_new_5ola.pdf/ ...

از تاپیک های این دوست عزیزمون هستن

@نازگل_بانوو