من مادیات برام مهم و خیلی از بی پولی ضربه خوردم .. نه نصیحت کنین نه نقد کنین فقط راهنمایی کنید ... واسه منم جا نماز اب نکشین اگه میخواین بگین فلان و بمان . چون هیچکس نمیتونه خودش رو جای یکی دیگه بذاره . فقط راه و روش بگین و و کمک فکری کنین ....
... میخوام با یکی اشنا بشم وضعش خیلی خوبه و پولداره یه دیدار کوچیک 5 دقیقه ای داشتیم*)) نگین نیاز به شناخت دارم چون طرف تو موقعیتی نیست که بخواد دروغ بگه***))) * ازم پرسید میخوایی اشنا بشیم گفتم وضع مالیت چطوره ؟ پولداری ؟ گفت ازه خیلی پول دارم نگران پول نباش و شماره داد و رفت ! دوست پسر خودم ده روزه پیداش نیست دو ماه با هم دوست بودیم تو این دو ماه یه گل برام نخرید منم قیدش رو زدم . اما این طرف وضعش عالیه منم بهش گفتم مادیات برات مهمه و اونم فهمید . حالا اگه تا دوشنبه از دوست پسرم خبری نشه به این زنگ میزنم اما نمیدونم چطوری بهش بگم باید ساپورتم کنه و از نظر مالی تامینم کنه اما طریقه و روش گفتنش رو بلد نیستم . مثلا به نظر شما بهتره بهش بگم که برام باید کادو بخره مسافرت ببره و پول بده اگه قبول میکنه دوستیش رو قبول میکنم . به نظرتون چطوری بهش بگم یادم بدین لطفا .. البته من وارد رابطه ج ن س ی نمیشم با دوست پسر فعلی هم رابطه نداشتم خوشبختانه ..