2777
2789

من  مادیات برام مهم و خیلی از بی پولی ضربه خوردم .. نه نصیحت کنین نه نقد کنین فقط راهنمایی کنید ... واسه منم جا نماز اب نکشین اگه میخواین بگین فلان و بمان . چون هیچکس نمیتونه خودش رو جای یکی دیگه بذاره . فقط راه  و روش بگین و و کمک فکری کنین ....

... میخوام با یکی اشنا بشم وضعش خیلی خوبه و پولداره یه دیدار کوچیک 5 دقیقه ای داشتیم*)) نگین نیاز به شناخت دارم چون طرف تو موقعیتی نیست که بخواد دروغ بگه***))) * ازم پرسید میخوایی اشنا بشیم گفتم وضع مالیت چطوره ؟ پولداری ؟ گفت ازه خیلی پول دارم نگران پول نباش و شماره داد و رفت ! دوست پسر خودم ده روزه پیداش نیست دو ماه با هم دوست بودیم تو این دو ماه یه گل برام نخرید منم قیدش رو زدم . اما این طرف وضعش عالیه منم بهش گفتم مادیات برات مهمه و اونم فهمید . حالا  اگه تا دوشنبه از دوست پسرم خبری نشه به این زنگ میزنم اما نمیدونم چطوری بهش بگم باید ساپورتم کنه و از  نظر مالی تامینم کنه اما طریقه و  روش گفتنش رو بلد نیستم . مثلا به نظر شما بهتره بهش بگم که برام باید کادو بخره مسافرت ببره و پول بده اگه قبول میکنه دوستیش رو قبول میکنم . به نظرتون چطوری بهش بگم یادم بدین لطفا .. البته من وارد رابطه ج ن س ی نمیشم با دوست پسر فعلی هم رابطه نداشتم خوشبختانه ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سوالی ک تو دفعه اول  ازش پرسیدی خودش تا ته خط رفته

اره دیگه فهمید و منم مستقیم بهش گفتم منتهی اگه بخوام بهش زنگ بزنم تلفنی  مستقیم بهش بگم دوباره در نمیره ؟؟  چون میخوام الکی دنبالش ندوم بعد ببینم ابی ازش گرم نمیشه 

خب همون اول رک بهش بگو یا قبول میکنه یا نمیکنه و اینم بهش بگو ک پایه رابطه جنسی نیسی ک بعید میدونم ...

منم به این فک میکردم که احتمالا خرج میکنه ولی رابطه ام میخواد خو

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اره دیگه فهمید و منم مستقیم بهش گفتم منتهی اگه بخوام بهش زنگ بزنم تلفنی  مستقیم بهش بگم دوباره ...

حالا تو تلفن اول هیچی نگو

بزار دوبار برید بیرون ببین اگه خرج نکرد دیگه نرو نهایتا

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خب اونوقت چرا باید واست خرج کنه.پسرا خرج دوست دختری میکنند که یا بخوان باهاش ازدواج کنند یا باهاش رابطه داشته باشند.این که مطمئنن نمیگیرتت دومی هم که نمیخوای.پس بی خیال خودت برو کار کن پول درآر خرج کن بی منت

اره دیگه فهمید و منم مستقیم بهش گفتم منتهی اگه بخوام بهش زنگ بزنم تلفنی  مستقیم بهش بگم دوباره ...

عجله نکن، یه قرار بذار همو ببینید حضوری بگو بهش

هرچند بدون رابطه جنسی فکر نمیکنم قبول کنه

هنوز همه ی چیز هایی که نیست، در یادِ من است..
خب همون اول رک بهش بگو یا قبول میکنه یا نمیکنه و اینم بهش بگو ک پایه رابطه جنسی نیسی ک بعید میدونم ...

تا مطمین نشم که تامینم میکنه وارد رابطه نمیشم دوست پسر فعلیم بهم گفت برات گل و کادو میخرم میارم برات من واسه اینکه فکر نکنه مادی هستم گفتم نمیخوام دیگه اونم تو دو ماه یه گل خشک هم برام نخرید حالا میخوام از اول هدفم رو بگم که بیخودی وقتم  تلف نشه . میخوام عادت کنه و وظیفه خودش بدونه که باید تامینم کنه 

عجله نکن، یه قرار بذار همو ببینید حضوری بگو بهش هرچند بدون رابطه جنسی فکر نمیکنم قبول کنه

اگه قبول نکنه مهم نیست اولش بره بهتره تا من دنبالش بدوم اخرش هیچی به هیچی .اما میدونم قبول میکنه واسه اینکه وارد رابطه بشه

خب اونوقت چرا باید واست خرج کنه.پسرا خرج دوست دختری میکنند که یا بخوان باهاش ازدواج کنند یا باهاش را ...

خودم میدونم برم کار کنم پول در بیارم گفتم که راه حل سوالم رو بدین وگرنه اینو که خودم میدونم گلم . 

.چطوری برام خرج کنه  بار اول عزیزم منظورت چه خرجیه ؟

مثلا بستنی بخره

اگه ساعت شام باشه برید رستوران

یا کافی شاپ

یا برات گل بخره بار اول

من دوست پسرم بار اول برام روسری خرید البته ۱۵ سال پیش بودا