2777
2789
عنوان

اگه لباس عزامو در نیارم مگه گناهه؟

2204 بازدید | 110 پست

برادرم پاره تنم رو از دست دادم  امروز چهلمش بود 

فامیلها برامون لباس و روسری آوردن که سیاهامون رو در بیاریم 

از این رسم بدم اومد ، ولی گفتن اگه در نیارین گناهه

اگه در نیارم چی میشه ؟ 

🥀

گناه که نیست...ولی برای روحیه خودت و خانواده ات خوبه..

خدا رحمتش کنه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوسال واسه بابام سیاه میپوشیدم 

اتفاق خاصی هم نیوفتاد 

هروقت خودت راحتی و حس بد نگرفتی عوضش کن .

تسلیت میگم بهت  روحشون شاد باشه 💛

لب خویش می‌مزید و می‌گفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...

اولا ک خدا بهتون صبر بدع و روح برادرتون،تو آرامش باشه 🤍ب نظرم رخت سیاه رو درارید،.....

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

خدارحمتشون کنه عزیزم براشون فاتحه فرستادم🖤

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

نه گناه نیست شاید خواستن راضیت کنن

خدا رحمت کنه🖤

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من تا دو ماه برای پدرم نگه داشتم ولی خاله هام به زور ما رو بردن آرایشگاه و لباس تنمون کردن

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

گناه ک نیست

اما چون باعث افسردگی و غم و اندوه خودت و دیگران میشه پسندیده نیست.

خدا رحمتشون کنه🖤

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

خدا رحمتش کنه و به دل شما صبر بده.

تا هر وقت که دلت آروم می‌گیره مشکی بپوش و براش عزاداری کن. هر وقت آرومتر شدی مشکی رو دربیار

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...