2777
2789
عنوان

ترخدا بیایین با جاریم دعوا کردم

470 بازدید | 11 پست

یه ساختمونیم من طبقه سومم اون وسط من یک روز در میون از پاگرد پایین جاریم تمیز میکنم تا پایین . بخدا به زور واسه اینکه حرف در نیاد اخه قبلش خییلی دعوا میشد . گفتم اشکال نداره تمیز کنم حرف نشه فقط . 

امروز خواهرشوهرم خونه جاریم بود درم باز بود صدا میومد .شنیدم جاریم میگه منم دیگه خسته شدم از بس زیر پایه اینا رو تمیز کردم دیگه منم هیچی نمیگم خسته شدم 

اعصابم خورد شد واقعا . رفتم گفتم تو کی زیر پایه منو تمیز کردی داری میبینی که یک روز در میون منم پایین رو تمیز میکنم . مگه از دم خونه من تمیز نمیکنه که پس نباید از اینجام رفت امد داشته باشی گفتم خودت صبح تاشب با بچه هات بالا پشتبومی . میگه نه اون قبول نیست شما رفت امدت زیاده .جر بحث کردیم کلی....

شب به شوهرم گفتم شوهرم رفت گفت چه مشکلی داری تو مریم که همیشه تمیز میکنه . میگه نه من چیزی نمیگفتم زنت پرید وسط اومد داد بیداد کردن 

.... خلاصه کلی باز جر بحث کردیم هر چی از دهنمون در اومد بهم گفتیم برادرشوهرم گفت از این به بعد هفته ای یک بار از بالا تا پایین تو تمیز کن یبارم این ... 

این واسه من خییلی راحتر شد . خسته شده بودم منم که یک روز درمیون بخدا گاهیی هروز تمیز میکردم کلی ام حرف میشنیدم .... 

ولی به جاریم گفتم دیگه باهات مثله قریبه ها برخورد میکنم 

من اصلا نمیخاستم اینجوری بشه . ولی زور اومد بهم خییلی .

جاریم یجوریه که میخاد همه ازش تعریف کنن بگن زحمت کش یه کار کوچیک میکنه منت میزاره کلی حرف میزنه 

میخاد جلویه همه خوب باشه ولی نیست 

همون بهتر که قطع رابطه کردم باهاش 

فقط میترسم باز بگه باز حرف بگه دوباره دنبال دعوا بگرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر هر دو تون بی سیاست و بچگانه رفتار کردید

این کولی بازیا چیه؟میرفتی خونش آروم دربارش صحبت میکردی و به نتیجه میرسیدین.واسه هر دو تون بد شد که واسه نظافت راه پله آقایون بیان جداتون کنن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

چرا یکی رو نمیگید بیاد تمیز کنه؟ پدر جفتتون درمیاد که هی بخوایید هر روز کلی راه پله رو تمیز کنید تازه با این اعصاب خوردی. شارژ جمع کنید و بعنوان دستمزد بدید به کارگر 

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

منم قطع رابطه کردم و دارم نفس میکشم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓