2777
2789

مرغ رو بذار کفش رو بگیر زرد چوبه و نمک بزن وقتی ی مقدار پخت برنج رو بریز و بذار کاملا خرد و له بشع من اینجوری درست میکنم خیلی خوبه

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اول پیاز داغ درست میکنم چند قاشق رب زدرچوبه تفت میدم بعد آبجوش و برنج نیم دونه شسته شده گوشت سینه ی مرغ هویج رنده شده و سیب زمینی نگینی ریز پوره ی گوجه درشم میبندم تا یک دو ساعت که خوب خوب لعاب داد یه کم رشته ی سوپ و سبزی اضافه میکنم و آخرم چاشنی و نمکش رو میزنم 

مرغ +هویج +سیب زمینی+پیاز +سیر 

مرغو سرخ کن پیازدوتا بنداز با سیر حسابی تفت بده هویجو سیبو بنداز زردچوبه و نمک یه تفت دادی برنج نصف لیوان با آب فراوان اضافه کن سبک و سریع

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
من اول پیاز داغ درست میکنم چند قاشق رب زدرچوبه تفت میدم بعد آبجوش و برنج نیم دونه شسته شده گوشت سینه ...

برنج و مرغ همزمان‌ بریزم ؟

من فکر میکردم برنج و آخرش باید بریزم 

بعد باید گوشتکوب بکوبم؟

برنج و مرغ همزمان‌ بریزم ؟ من فکر میکردم برنج و آخرش باید بریزم  بعد باید گوشتکوب بکوبم؟

نه من همزمان میریزم یک ساعت و نیم الی دوساعتم زمان میدم بهش خوب لعاب میده من برنج نیم دونه میریزم خودش له میشه نیازی به گوشتکوب نداره