2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من رفتم امبدینگ کردم تو این چند روز یک کیلو کم کردم خدا کنه بازم کم کنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ورزش زیاد. خصوصا دراز نشست،طناب،حلقه کم خوری

روزی ۵۰ دقیقه دوچرخه میزنم 

خیلی هم کم غذا میخورم مثلا ناهار ۳ تا قاشق شام هم شاید میوه ولی حس میکنم لاغر نمیشم 

من تو ۶ ماه ۲۵ کیلو کم کردم ریزش موی شدید گرفتم جوری که الانم به قدری موهام کم پشت شده کف سرم مشخصه اگرم میخوای لاغر کنی یا با ورزش بکن یا اصولی 

نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست😊
من تو ۶ ماه ۲۵ کیلو کم کردم ریزش موی شدید گرفتم جوری که الانم به قدری موهام کم پشت شده کف سرم مشخصه ...

چیکار کردی ک اینطوری شد ؟

پیش دکتر نرفتی ؟

روزی ۵۰ دقیقه دوچرخه میزنم  خیلی هم کم غذا میخورم مثلا ناهار ۳ تا قاشق شام هم شاید میوه ولی حس ...

عزیزم نمیشه که توی چند شب لاغر شی.

تازه اگه اضافه وزنت کم باشه دیر تر هم لاغر میشی اما اگه ورزش زیاد انجام بدی واقعا خوش فرم میشی

چیکار کردی ک اینطوری شد ؟ پیش دکتر نرفتی ؟

نه فقط کم خوردم ناهار چن تا قاشق شام چن تا قاشق کلا در روز شاید ۱۰ تا قاشق غذا نمیخوردم ۲ ماهم باشگاه رفتم جواب داد سریع خیلی چاق بودم از ۸۵ به ۶۰ رسیدم 

ولی بعدش موهام هنوزم داره میریزه کم خونی هم گرفتم

نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست😊
نه فقط کم خوردم ناهار چن تا قاشق شام چن تا قاشق کلا در روز شاید ۱۰ تا قاشق غذا نمیخوردم ۲ ماهم باشگا ...

بخاطر این بود ک درست غذا نمیخوردین ؟کم خونی و ریزش مو ؟

بنظرتون کالری شماری خوبه ؟