2777
2789
عنوان

دعوای منوهمسرم لطفا کمکم کنین

234 بازدید | 24 پست

خانما منوهمسرم 4ساله باهم ازدواج کردیم ویه دختر15ماهه دارم همسرم یه مرد خیلی خیلی مهربونه خیلی خوش اخلاقع دست ودلبازه وخیلی مودب هس چن وقتی بین منوهمسرم یع اختلاف پیدای شده که میونمون شکراب شده  مشکلمون اینه که همسربنده تویه کارخونه ای کارمیکردن که حقوق خوبی بهش میدادن وزندگی خیلی خوبی داشتیم یه چن روزی مبشه که ازاون کارخونه اومدن بیرون ودارن به پدرشون توکاراش کمک میکنه منم خیلی ناراحتم بااین که پدرشون هم وضعش خیلی خوبع وهم اصلانیازی به کارکردن شوهرم نداره ولی شوهرم اصرار داره بهش کمک کنه ونمیره دنبال کاربگرده میگه میخوام به پدرتوکاراکمکش کنم وکناراون کارکنم ولی همسربنده خیلی خجالتی نشریف دارن وحتی روش نمیشه به باباش بگه من که حالا دارم کارای تورومیکنه توهم حدائقل یه حقوقی به من بده هرماه تامن خرج زندگیمو درارمم اینم بگم پدرشوهرمادرشوهرمن خیلی ادمای خوبین ومن هبچ مشکلی بااوناندارم ولی ازوقتی این مشکل پیش اومده کلا رفتارمم باشوهرم عوض شده ونمیدونم چه جوری وادارش کنم بره سرکار

🥲💔فقط میتونم بگم نزار تن پرور بشه به خدا چند وقت دیگه پیش پدرشم نمیره میمونه تو خونه میگه کار نیست دیگه خرجی هم کسی نمی‌ده بهت

من بهارم 🌸🌞عاشق کتاب خوندن  ، وقتی داشتم تو جهل دست و پا میزدم کتاب خوندن نجاتم داد 🌈🤌🌷 الگوی من (مجتبی شکوری هست ) علاقه خاصی به شنیدن پادکست های ایشون دارم 😃🙏❤ من برنامه ریزی رو خیلی دوست دارم و همیشه برای زندگیم برنامه ریزی دارم  و میتونم تو این زمینه خیلی کمکت کنم چون مقالات و فیلم های زیادی در موردش خوندم و دیدم 🙂💚 من دانشجوی فرهنگیانم و برای رسیدن به اینجا خیلی سختی کشیدم 🤎💜  یکی‌از زیباترین جمله هایی در طول تحصیلم بهش رسیدم فقط این بود که استادمون همیشه سر کلاس می‌گفت 😁🌷 زندگی عاقلانه بهتر از زندگی عاشقانه هست ✨ ❤️  می‌گفت عشق بعد از  ازدواج درست شکل میگیره ولی وقتی عاشقی فردی اشتباه میشی یک عمر پشیمونی 😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با بد شدن حال خودت کمکی نمیکنی آروم باش فعلا 

من ؟؟ حالم عالیه 🤣 بد نشده

من بهارم 🌸🌞عاشق کتاب خوندن  ، وقتی داشتم تو جهل دست و پا میزدم کتاب خوندن نجاتم داد 🌈🤌🌷 الگوی من (مجتبی شکوری هست ) علاقه خاصی به شنیدن پادکست های ایشون دارم 😃🙏❤ من برنامه ریزی رو خیلی دوست دارم و همیشه برای زندگیم برنامه ریزی دارم  و میتونم تو این زمینه خیلی کمکت کنم چون مقالات و فیلم های زیادی در موردش خوندم و دیدم 🙂💚 من دانشجوی فرهنگیانم و برای رسیدن به اینجا خیلی سختی کشیدم 🤎💜  یکی‌از زیباترین جمله هایی در طول تحصیلم بهش رسیدم فقط این بود که استادمون همیشه سر کلاس می‌گفت 😁🌷 زندگی عاقلانه بهتر از زندگی عاشقانه هست ✨ ❤️  می‌گفت عشق بعد از  ازدواج درست شکل میگیره ولی وقتی عاشقی فردی اشتباه میشی یک عمر پشیمونی 😇
اگرم بده فک نکنم حقوقش مثل کارخونه باشه

چرا از کارخونه اومد بیرون

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷