2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکلات

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

خیار نمک زده

😐خیار که فشار افت میکنه؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
جدیدا؟؟؟

نه کلا خیار کالرییش خیلی کمه 

و فشار رو میاره پایین 

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

چطوری میتونی اینطور موقع ها بخوری 

من معده ام که ضعیف و حساس میشه فقط سرم خوبم میکنه 

اندامم ظریف و معده ام کوچولوئه گرسنه که میمونم دیگه هیچی نمیتونم قورت بدم ببخشید یک قاشق چایخوری اب رو هم‌ساعتها بالا میارم . اینجور موقع ها خودم‌میدونم قبل اینکه از هوش برم تنهایی میرم اورژانس سرم قندی نمکی میزنم و نوروبیون و ویتامین کا 

تازه قند خون که طبیعی شد رژیم مایع رو شروع میکنم 

از من به شما نصیحت با معده خالی که شیره گوارشی زیاد ترشح کرده همیشه با مایعات شروع کن که ببخشید بالا نیاری 

من اولین دفعه بود ک غش کردم فکر نکنم بالا بیارم اولش اب قند دادن خوردم

من کلا میرم زیر سرم معده ام اب قند هم قبول نمیکنه 

ولی شما کار خوبی کردی سرم برای وقتی هست که دیگه تایپ هم‌نمی تونی بکنی و چشمهات سیاهی میره . وقتی هوشیاری داری با مایعات فشار رو تنظیم کن 

هیکل درشت و پری داری ؟ موی زائد تو صورتت زیاده ؟