2777
2789

همش میگه میخام جدابشم و از داداشم پیش من گله میکنه 

چی بهش بگم ک کمتر وقت و اعصاب منو بهم بریزه و یکسره حرفای تکراریش رو نشنوم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو خب طلاق بگیر 🤷 دیگه بهت نمیگه

این چیزا تجربه دارم میتونی ازم سوال کنی 👈 کتوژنیک/کاپ قائدگی/دانشگاه/ دعانویس/رشته فتوگرافیک/رشته تجربی/عشق/ازدواج سن کم/لانگ دیستنس/عشق مجازی/ازدواج راه دور/ازدواج قومیت متفاوت

هر موقع گفت بگو صبر کن داداشو صدا بزنم نمیشه که فقط حرفای تو‌روشنید تو روی هممشکلتونو‌ حل کنید 

ببین واکنشش چیه

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
خب باهات درد و دل میکنه چی میگه بدبخت حتما اون داداشت ی کاری کرده

عزیزم دعوا بین زن و شوهر هی هست. 

این تا دعواشون میشه میاد یکسره از برادرم ب من بدگویی میکنه و میگه طلاق میگیرم و وقتی پیش داذاشمه قربون صدقه ش میره 

خوشم نمیاد دو رو باشه تا الان صد دف گفته طلاق طلاق خب به من چه 

هر موقع گفت بگو صبر کن داداشو صدا بزنم نمیشه که فقط حرفای تو‌روشنید تو روی هممشکلتونو‌ حل کنید  ...

میترسم دعواشون بزرگ بشه بگن تو مقصری بینمون دعوا را میندازی

عزیزم دعوا بین زن و شوهر هی هست.  این تا دعواشون میشه میاد یکسره از برادرم ب من بدگویی میکنه و ...

خواهر شوهر منم همین اخلاق رو داره... تا آدم رو میبینه یکسره از بقیه بدگویی می‌کنه ولی همون آدما اگر برن خونه اش خاک میشه زیر پاشون. 

میترسم دعواشون بزرگ بشه بگن تو مقصری بینمون دعوا را میندازی

شک ندارم اینوبگی اصلا نمیزاره داداشتوصدا بزنی 

بابا فقط حرف مفت میزنه 

وقتی هم که گفت نه ولش کن بگو خواهشا مشکلتوتو خونه حل کن من کاری ازدستم بر نمیاد

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
چهار ساله  بچه دار نمیشن تنبلی تخمدان داره  هر دوشون جفت همن بخدا مقصر جفتشونن

ببین این زن طلاق بگیر نیست.خیالت راحت

بهش بگو خوشیهاتون باهمه.ناراحتیتون رو میارید برای ما؟

برید طلاق بگیرید ما هم یه نفس راحت بکشیم.

وقتی ببینه طلاقشون براتون مهم نیست دیگه دهنش بسته میشه

ببین این زن طلاق بگیر نیست.خیالت راحت  بهش بگو خوشیهاتون باهمه.ناراحتیتون رو میارید برای ما؟ ...

والا برای ما مهم نیست جداییشون 

وقتی با هم مسافرت و رستوران میرن ما رو نمیشناسن وقتی دعواشون میشه انقد بزرگش میکنن مامانم رو دیونه کردن