2777
2789
عنوان

تو رو خدا یکی بیاد که داغون شدم از غصه یکی که فا لش واقعی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 142 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی؟فکر نکنم .مرسی که حست رو بهم گفتی .واقعا ممکنه زندگی عالی داشته باشم .ولی ولی..بعد از مرگ شوهرم . ...

به زودی عزیزم ‌.شوهرت خیلی بده ؟ 

اون موهایی که با رفتنت سفید شدو   رنگ کردم ، دیگه نیا : )
اره عزیزم به هرکی هرچی گفتم همون شده ان شاءالله برای توهم درست دربیاد اگه برگشت خبرم کن باشه عزیزم& ...

چشم فداتشم حتما اگه برگشت میگم ....

بنظرت چند وقت دیگه میاد ؟

اسی حالت و درک میکنم منم بعضی وقتها دلم میخواد یکی از طرف خدا بیاد وبهم بگه آینده رو بهم بگه غصه نخو ...

قربونت برم انشالله تو هم به همه آرزوهای قشنگت برسی فداتشم   

خیلی اذیتم میکنه .خود خواه .خانوادش رو خیلی دوست داره به اونا از جون ودل مایه میزاره به من نه؟

براش دلبری کن عزیزم بهش محبت کن شک نکن میاد طرفت

اون موهایی که با رفتنت سفید شدو   رنگ کردم ، دیگه نیا : )
براش دلبری کن عزیزم بهش محبت کن شک نکن میاد طرفت

دلبری .محبت .میاد .آره ولی وقتی میره خونه مادرجونش ومیاد کلا اخلاقش عوض میشه ‌.آدمی که اخلاقش گنده .هزار تا دلبری هم کنی .واسش بمیری هم باز همونه .آدم نمیشن .فقط باید بمیره تا راحت شم .