2777
2789
عنوان

اختلاف سنی در ازدواج

182 بازدید | 18 پست

منو نامزدم الان ۲ ماهه که نامزد کردیم

ما ۱۲ سال اختلاف سنی داریم من ۱۶ سالمه اون۲۸ 

ولی همو خیلی دوست داریم

من اول ازدواج شدیدا مخالف بودم 

ولی اونا دست بر نداشتن

الان من چند دختر خاله بزرگ تر از خودم دارم ولی اون منو انتخاب کرد

پسر داییم هستش

چون من درسم خیلی قویه الانم دارم تو تیز هوشان درس میخونم و اونم کسی رو میخواست که واقعا درس بخونه

خودش فوق لیسانس هستش

و مهندس برنامه نویسه

و الانم از من میخواد که منم اون رو بخونم و باهم بریم به آلمان

الان برادرش هم تو آلمانه

میخوام نظر بدید در باره این که با این اختلاف سنی و در این سن ازدواج کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو شوهرمم 12 سال اختلاف سنی داریم

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

وای بس کنید توروخدا.

حداقل اول یه دیپلم بگیرید یه مهارتی چیزی که بتونید گلیم خودتونو از آب بکشید بیرون بعد فکر شوهر باشید.

تو این سن هم آدم ممکنه خیلی تو انتخاباش اشتباه کنه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اگه همو دوست دارید فاصله سنی مهم نیست 

اره همو خیلی دوست دارم

البته خیلی سخت تونستم دوستش داشته باشم 

چون من تو یه خوانواده ای بزرگ شدم که دختر نباید زود ازدواج کنه  و باید درس بخونه و به خاطر این خیلی برام سخت بود