2777
2789

فکر کنم لغو کاربری شده

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرم استیکر رو الکی گذاشتم چون خودمو اضافه کردم واقعا منظورم کمک بود خدا نگهدار و ببخشید🙏🙏👋&nbs ...

اطلاعاتتون خوبه؟میخام گوشی بخرم مهمه واسم چون این گوشی باید یه عمر گوشی باشه میتونین کمکم کنید؟

سلام کاربری ندارن فعلا این لینکه گفتینوشه پیام بدید راهنماییتون میکنه

http://goftino.com/c/8sZimA

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سلام ممنون عزیزم ولی دیگ دیره رفتم خریدم دیگ😶💚

چه سریع 😶

ولی مبارک باشه 😍چی خریدی حالا؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اره دیگ😶😂 ولی سه شنبه میرسه دستم به پیشنهاد یکی از کاربرا نوت ۱۱ خریدم😶

اطلاعی دربارش ندارم ولی چه زود تصمیم میگیری من خیاره گوجه هم بخوام بخرم کلی تحقیق میکنم 😂 حالا دو روز صبر میکردی دختر🤦😂

اطلاعی دربارش ندارم ولی چه زود تصمیم میگیری من خیاره گوجه هم بخوام بخرم کلی تحقیق میکنم 😂 حالا دو ر ...

از ابان قرار بود بخرن واسم اما هی نشد تا دیروز که یهویی بابام راصی شد اگر میخاسم معطل کنم باز کنسل میشد و میموندم بخاطر همین تا دیدم تنور داغه نون و چسبوندم😜🤣😁😂