سلام خانما توروخده بگین چکارکنم ازوقتی ازدواج کردیم یکساله ونیمه سیگار میکشید ولی بیرون ازخونه مثلا میرفت سرکارومیومد بو سیگار میداد بعضی وقتا خیلی باهاش حرف زدم گفتم بدم میاد ازبوی سیگار متنفرم دوسندارم شوهرم سیگار بکشه برات بده فردا فامیلا میبینن حرف درمیارن وکلی حرف....ولی اصلا ول نکرد تازه هروقت بحثمون میشد سرکوچیکترین چیز هم میومد جلوم میکشید ک حرصمو دربیاره یا کلا مسافرتو کوفتم میکنه سیگار میکشه...حالا بحث جدا این ۳ روز دارم باهاش حرف میزنم میگم نکن سیگار نکش وخیلی جدی بهش گفتم ترک کن بسته خسته شدم ازبس ک لباسات بو سیگار میدن خودشم خیلی لاغر شدی سیگار بهش نمیسازه هرکی میبینش میگه موادی چیزی میکشه بهش میگم زشته دوسندارم جلو بابام اینا کوچیکت کنم وگرنه میرم همچیو ب بابام میگم ک چرا وقتی سیگاری بودی اومدی منو گرفتی ازاول بهم میگفتی ...ولی گوش نمیده متاسفانه دیشب باهاش بحثم جدیدا دیگه میخواد علنیش کنه توخونه هم اومده ی بسته سیگار قایم کرده توحیاط وقتی میره دستشویی باخودش میبره میکشه دیشب متوجه شدم سیگارو از جیبش دروردم توحیاط وانداختم زمین وبهش حرف زدم وقهر کردم ....میبنیم اومده میگه من همینم سیگار میکشم ...عین خیالش نیست قهر کردم صبح بلند شده با تندی ازم صبحونه میخواد وکفر میکنه انگار من بدهکارشم پررو ...حالا دارم فکر میکنم قهر کنم برم خونه بابام بهش میگم هروقت سیگارو ترک کردی بیا سراغم نظرتون چیه ؟؟خدا یکسال ونیمه همه راهارو رفتم خستم کردی اصلا ب حرفم گوش نمیده لجبازه ازش زده شدم چونکه براش مهم نیستم اگ بودم ک نمیکشید...😔