2777
2789

سلام خانما توروخده بگین چکارکنم ازوقتی ازدواج کردیم یکساله ونیمه سیگار میکشید ولی بیرون ازخونه مثلا میرفت سرکارومیومد بو سیگار میداد بعضی وقتا خیلی باهاش حرف زدم گفتم بدم میاد ازبوی سیگار متنفرم دوسندارم شوهرم سیگار بکشه برات بده فردا فامیلا میبینن حرف درمیارن وکلی حرف....ولی اصلا ول نکرد تازه هروقت بحثمون میشد سرکوچیکترین چیز هم میومد جلوم میکشید ک حرصمو دربیاره یا کلا مسافرتو کوفتم میکنه سیگار میکشه...حالا بحث جدا این ۳ روز دارم باهاش حرف میزنم میگم نکن سیگار نکش وخیلی جدی بهش گفتم ترک کن بسته خسته شدم ازبس ک لباسات بو سیگار میدن خودشم خیلی لاغر شدی سیگار بهش نمیسازه هرکی میبینش میگه موادی چیزی میکشه بهش میگم زشته دوسندارم جلو بابام اینا کوچیکت کنم وگرنه میرم همچیو ب بابام میگم ک چرا وقتی سیگاری بودی اومدی منو گرفتی ازاول بهم میگفتی ...ولی گوش نمیده متاسفانه دیشب باهاش بحثم جدیدا دیگه میخواد علنیش کنه توخونه هم اومده ی بسته سیگار قایم کرده توحیاط وقتی میره دستشویی باخودش میبره میکشه دیشب متوجه شدم سیگارو از جیبش دروردم توحیاط وانداختم زمین وبهش حرف زدم وقهر کردم ....میبنیم اومده میگه من همینم سیگار میکشم ...عین خیالش نیست قهر کردم صبح بلند شده با تندی ازم صبحونه میخواد وکفر میکنه انگار من بدهکارشم پررو ...حالا دارم فکر میکنم قهر کنم برم خونه بابام بهش میگم هروقت سیگارو ترک کردی بیا سراغم نظرتون چیه ؟؟خدا یکسال ونیمه همه راهارو رفتم خستم کردی اصلا ب حرفم گوش نمیده لجبازه ازش زده شدم چونکه براش مهم نیستم اگ بودم ک نمیکشید...😔

اسی تایپکمو بخون خودت میفهمی

بعضی وقتا تنها چیزی که ارومت میکنه..)اینه که یه جای خلوت باشی و با خودت کمی رو راست باشی🍫✨...! بشینی و با خودت درد دل کنی و یه شنونده ی خاص💫💝که با تموم وجودش داره به حرفات گوش میکنه و ارومت میکنه 💕❤... خدایا خودت همدمم باش تنهام نزار...!) •که به وجودت نیاز داررم😘💜اگه نظرت مخالفه باهام روم ریپ نزن چون اینجا اسمش روشه تبااااادل نظر یه بار دیگه بخون... تبااادل نظر یعنی هرکس نظر خودشو داره بهم بی احترامی کنی بد جوابتو میدم چون خط زیاد دارم😉و اینکه کاربر قدیمی هستم ب دلایلی خودمو تعلیق کردم🤟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون آدم ها غیر قابل تغییر هستند و در مقابل تغییر مقاومت می کنند  مخصوصاً فرد دیگری بهش گیر بده ...

خب پ چکارکنم؟چرا وقتی ازدواج میکنیم انقد تغییر میکنن دیگه حرفتو گوش نمیدن بهش اهمیت نمیدن اصلا ازدواج چیه وقتی باهم تفاهم نداریم کاش میشد جدا شد وتنهایی زندگی کرد لعنت ب ازدواج هرکاری مردا دوسدارن بکنن عیب نداره ولی ما از در خونه هم حق نداریم بدون اجازشون بریم بیرون متنفرم از مردا کلا از این زندگی 

دعوامون شد حسابی ، حالا میگه نمی‌کشم، ولی من باور ندارم

منم تک عقد متوجه شدم چند بار ولی بهم دروغ گفت ...میگفت ک فقط این بار اعصابم خراب شده از دست بابام وفلان نمیدونستم کلا میکشه 

منم از همین چیزا میترسم

همینه دیگه اول عرق ومشروب ‌...بعد قلیون گفتم اشکال نداره فقط شبا میکشید درحد چند دیقه الان قلیونو ترک کرده میگه زده شدم افتاده ب سیگار میترسم از سیگارم زده بشه بیوفته ب مواد ک دیکه تکمیل میشه همچیز