2777
2789

یه فروشگاه خوب تو اصفهان معرفی کنید لطفا که قیمت هاش مناسب باشه و بزرگ باشه همه چیز داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ساکن کرجم ولی هفته پیش برای سفر رفتم اصفهان سیتی سنترش عالی بود هم قیمت اغذیه اش معقول بود 

هم پوشاکش 

کلا که اصفهان عالیه قیمتاش نسبت به تهران کرج 

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !

کوثر خیابون همدانیان

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
من ساکن کرجم ولی هفته پیش برای سفر رفتم اصفهان سیتی سنترش عالی بود هم قیمت اغذیه اش معقول بود  ...

واقعا سیتی سنترو میگی قیمتش عالی بود اونم قیمت پوشاکش💔 

وقتی یه تیشترت رو پونصددششصد زده یا یه لباس خونگیش هم بالا این قیمتاس... یه شومیز با تخفیف ۸۰ درصد تازه میدن۴۵۰

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
واقعا سیتی سنترو میگی قیمتش عالی بود اونم قیمت پوشاکش💔  وقتی یه تیشترت رو پونصددششصد زده یا ی ...

وای نسبت به اینجا خیلی بهتر من هفته قبلش اطلس مال نیاوران بودم ی مانتو گرفتم ۸۹۰ هیچ چیز خاصی هم نداره 

دوهفته قبلشم از پالادیوم ی دونه شومیز گرفتم ۵۸۰ عکسشو بزارم خندتون میگیره از این سینی سنتر انقدر قسمتاش خوی بود

دو تا مانتو گرفتم دو تا شال ی دونه صندل و ی ریمل 

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !