قانون جذبه دیگه فقط با فکر کردن که اتفاق نمیوفته قانون داره باید بهش عمل کنی
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دراین حد که بهش نزدیک بشی نمیدونم ولی من هروقت تودلم میگم مثلا برای خانم فلانی پیام بدم حالشو بپرسم یا به اقای فلانی زنگ بزنم فلان مطلبو بگم نمیدونم چطوریه اون ادم بیشتر وقتا خودش چند دقیقه بعد زنگ میزنه
مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
متاسفانه درسته ولی نمیدونم چرا افکار من منفی شدن اصلا نمیتونم فکرای خوب داشته باشم از بس خبر و دا ...
شکرگزاری کنید این بهترین راه برای دور کردن افکار منفیه
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶
قوانین زیادی داره نمیشه اینجا همشو گفت کتابای خوبی هست میتونید بخونید ولی آقای دارن هاردی تو کتابش میگه وقتی به همسر ایده عالم فکر میکردم با خودم گفتم من خودم چقدر لایق همچین فردی هستم اول شروع کردم روی خودم کار کردم بعد همچین فردی جلو راهم قرار گرفت میدونید قانون دنیا اینه شما تا وقتی لیاقت چیزی رو نداشته باشید بهتون داده نمیشه از هر لحاظی که بخواهید ب چیزی برسید اول باید در اون زمینه رشد کنید یکی از راهکارهای مهم هم شکرگزاریه