2777
2789
عنوان

بارداری

154 بازدید | 10 پست

سلام دوستان صبحتون بخیر

کسی میدونه چ عواملی باعث میشه اسپرم لانه گزینی نکنه؟؟؟ منظورم اینه چرا بعد از چندبار رابطه بیبی چک هنوز منفیه؟ من خیلی استرس دارم

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

همین استرست

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چکاپ شو ببین کیست تخمدان نداشته باشی و اینکه اسپرم هم باید قوی باشه بعدشم عزیزم با دو سه بار رابطه که نیست اگه میخوای اقدام کنی حتما یه شب در میون رابطه داشته باش منم ماه اول اقدامم باردار نشدم زمان میبره ولی حتما سونو بده بابت کیست تخمدان خیالت راحت شه

چکاپ شو ببین کیست تخمدان نداشته باشی و اینکه اسپرم هم باید قوی باشه بعدشم عزیزم با دو سه بار رابطه ک ...

ی مدت تنبلی تخمدان داشتم و دیواره رحمم ضخیم بود، از اون میترسم

چکاپ شو ببین کیست تخمدان نداشته باشی و اینکه اسپرم هم باید قوی باشه بعدشم عزیزم با دو سه بار رابطه ک ...

دیواره رحمم تقریبا ۱۶ بود

خیلی ام نگذشته هااااا ۱۰ شب گذشته ولی ۴ بار بیبی چک زدم، توی این ۱۰ شب باز رابطه داشتیم

دختر الان اصلا نشون نمیده که بذار حداقل یه دوهفته کامل بگذره بعد 

ببین من مااه اول اقدام ۷تا بی بی زدم انقدرم استرس داشتم هیچی به هیچی ولی ماهی که کامل بیخیال بودم خدا دخملیبمو بهم داد

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
ی مدت تنبلی تخمدان داشتم و دیواره رحمم ضخیم بود، از اون میترسم

من خودم کیست تخمدان داشتم دکتر گفت سنت زیاده اقدام کن که تا ۴ ،۵ سال باید بدویی دنبال دوا و درمون منم تمام طول راه گریه کردم دو سه ماه ورزش کردم ،قند و حذف کردم،نعنافلفلی خوردم ماه اول اقدام نشدم خودمو باختم کامل ماه دوم ولی ۷ روز عقب انداختم بیبی گذاشتم مثبت شد اصلا به حرف دکترا کاری نداشته باش استرس و بذار کتار ورزش کن کنارشم اقدامتو ادامه بده 

دختر الان اصلا نشون نمیده که بذار حداقل یه دوهفته کامل بگذره بعد  ببین من مااه اول اقدام ۷تا ب ...

الحمدالله

من خودم کیست تخمدان داشتم دکتر گفت سنت زیاده اقدام کن که تا ۴ ،۵ سال باید بدویی دنبال دوا و درمون من ...

چقد خوبین شماها🌹🌹