2777
2789
عنوان

چطوری از دلش دربیارم:(

133 بازدید | 9 پست

Hi

خب بچه ها ،نمیدونم از کجا شروع کنم ولی میگم به هر حال

من چن ساله افسردگی شدید دارم، بعد حالتش جوریه که نزدیک به 2قطبیه ولی 2 قطبی نیست، و من بعضی واقعا به شدت مودی و عجیب غریب میشه رفتارم

چن وقت پیش تصمیم گرفتم یه دوست جدید پیدا کنم و یکم از خودم بیام بیرون... 

تونستم پیداش کنم، باهام خوبه، مهربونه، و از همه مهم تر جلوش خودمم 

ولی  2روز پیش رفتم از یه احمق که بهش مثلا اعتماد داشتم چن تا سوال درباره رابطمون پرسیدم.. اون چیزایه خوبی نگفت، و منی که همه چیو زود باور میکنم حرفاش  حسابی مخمو درگیر کرده بود

دیشب یه عالمه بهم زنگ زده بود ولی جوابشو ندادم

امروز صبح بهش زنگ زدم، ازم ناراحت بود یه چیز کوچولو گفت منم که سر اون ماجراها ازش عصبانی بودم یه هو منفجر شدم😓دیگه برام مهم نبود دارم باکی حرف میزنم... 

امشب دوباره باهاش حرف زدم خیلی از دستم ناراحت بود، همه چیو بهش گفتم. گفت بخشیدتم ولی خب من واقعا تند رفتممم خیلی حرفام بد و تحقیر کننده بود

دلم میخاد از دلش دربیارم

میدونین واقعا قلب خودمم درد گرفته، اینقد دوسش دارم که مثل خواهرمه

کاش منم میتونستم یکم بهتر باشم و زود خوب بشم تا اینقد همه رو اذیت نکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی که ازش پرسیدم پسر بود...  دوستم مثل خواهرمه

یعنی به خاطر حرف یه پسر با دوستت بد شدی ....ببین عزیزم ازاین به بعد ازکسی چیزی هم شنیدی یهویی قطع رابطه نکن یکم خودت بسنجش یا حتی از خودش بپرس و بهش بگو(تودوستی رو دروایسی و اینا نیست که)...ولی اینکه بابت حرف یه نفر دیگه بخوای یهو جوابشم ندی ارزش خودتو میاری پایین 

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
یعنی به خاطر حرف یه پسر با دوستت بد شدی ....ببین عزیزم ازاین به بعد ازکسی چیزی هم شنیدی یهویی قطع را ...

میدونم خدایی ولی من تاحالا با هر آدمی خیلی خوب بودم گند زده تو کل تصوراتم نصبت به خودش، هنوزم میترسم 

یه هو این مدلی میشم که نکنه اینم مثل بقیه دوستام باشه نکنه اینقد باهاش خوبم زیادیش بشه

نکنه هزارتا چیز دیگه... من هیچی واسم مهم نیست ولی اگه یه چیز ي برام مهم بشه همون نقطه ضعفم میشه

نمیخام دوباره بشکنم 

میدونم خدایی ولی من تاحالا با هر آدمی خیلی خوب بودم گند زده تو کل تصوراتم نصبت به خودش، هنوزم میترسم ...

برای دوباره نشکستنت با دوستات درحد دوست بمون نه بیشتر ....همه چی رو کامل نگو رازات رو کامل نگو اگه ازش مطمئن هستی ایرادی نداره .....برای الانم اگه میدونی اشتباه کردی براش یه هدیه کوچولو به عنوان یادگاری بخر براش

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage