2777
2789
عنوان

پول حروم بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 48 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی میترسم حتی ازی ریالی حروم چون میدونم عاقبتش چیه وبرکتومیبره  شوهرم ازصب تاشب زحمت میکشه و ...

نمیدونم کیه. ولی خیلی رک حرفت بزن بگو دستش‌شما درد نکنه.میدونم به پسر من محبت دارید ولی ما از این کار خوشمون نمیاد . نمیخوایم پسرمون اینجوری یاد بگیره نه یاد بگیری خیلی راحتی و اینقدر ناراحتی نمی‌کشی دوست من 

تمرین کن و بگو .با احترام که حرمت ها هم حفظ بشه

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
نمیدونم کیه. ولی خیلی رک حرفت بزن بگو دستش‌شما درد نکنه.میدونم به پسر من محبت دارید ولی ما از این کا ...

چن بارگفتم بخدادیگ گریم میادمنم اینبارهمون پولومیخام ب دخترش بدم اونا دیگ عادت دارن

حیفه به خدا...  😔💔

گلم مام وضعمون خیلی خوب نیس ولی بازشکرکه حلاله حتی اگ کم

بخداشوهرم ازصب تاشب سرکاره واسه پول مایبیبی وی خرچ بخورنمیرولی من به این راضیم تاثروت حروم

پول حروم ما كيه ؟ مال مردم . مال مستضعف هاي جامعه كه به ناحق رسيده دست اون آدم حروم خور. اونم 200 - 300 تومنشو داده به پسر شما . پس حق آدمهاي مستضعف رو برگردون به خودشون . يه آدم فقير پيدا كن اين پول رو بده بهش . چون در هر صورت اين پول بايد يه جايي خرج بشه و نميشه به صاحبان اصليش برگردوند . 

گلم مام وضعمون خیلی خوب نیس ولی بازشکرکه حلاله حتی اگ کم بخداشوهرم ازصب تاشب سرکاره واسه پول مایبیب ...

نه عزیزم بخدا متظورم شما نیستید وکارشما درست،، منظورم اون فرد میگم خدا ثروت از راه خلاف بهش داده، من کهشب روز جون میکنم خدا برام بدبختی میباره،، یک درصد منظورم شمانبودید توروخدا به دل نگیرید.. وحلال کنید🙏🏻