من تهرانم و دو تا دکتر رفتم حل نشده ..گوشم سالهاس کیپ مونده و زنگ میزنه ..اوایل کلافه و عصبی میشدم از این کاهش شنیداری ولی حالا عادت کردم ..قبلا گوشام خیلییی تیز بود الان معمولی
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تهرانم و دو تا دکتر رفتم حل نشده ..گوشم سالهاس کیپ مونده و زنگ میزنه ..اوایل کلافه و عصبی میشدم ا ...
من یه گوشم دو بار ضربه خورد و پرده گوش پاره شد اما بعد ترمیم شد. مدتیه که همون گوشم کیپ شده و موقعی که خمیازه میکشم کیپی کلا از سرو کله و گوشم میره موقعی که اب دهنم قورت میدم باز برمیگرده. خیلی اذیتم.
منم ..پس این دکتره که کرجع ..شما میری اینو ؟اگه نتیجه گرفتی بنویس منکه دیگه نا امید شدم ..
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ