2777
2789

بچه ها چطور میشه یه مرد شب و روز بهت بگه دوست دارم بعد بیاد بگه رابطه قبول نکنی بره و سه ماه بعد بزگزده بگه نه رابطه میخوام نه چیزی فقط باش چون نمیتونم فراموش کنم این قضیه به مدت سه سال طول کشیدع ماهی یه بار زنگ میزنه هفته ای یه بار یا دوباز پیام میده اگه بهش پیام بدم اوتطور جواب نمیدع که خودش پیام میده ولی میگه مشعله دارم و نمیتونم بی حیالت بشم شما لاشید چکار میکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفر سومی فک کنم👩‍🦯

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
با تیپا پرتش می کنم بره دنبال زندگیش. ن دوستت نداره. خیالت راحت.

اگه نداره چرا نمیزاره بره مشکل من اینه اگه دنبال س ک س هم باشه یعنی تو سه سال کسیو پیدا نکرده نمیتونم قبول کنم اگه دوسم نداره پس چرا بی خیال نمیشه 

خیلی بده  بهش زیاد فکر نکن  ب زندگیت برس  عین خودش که اولویتش نیستی

الویت نبودن یعنی چی من چرا اینقدر گیجم اگه الویتش نیستم چرا ول نمیکنه بره صدبار باهاش کات کردم و ولش کردم ولی دوباره میاد دنبالم میگه باش کم ولی باش

چرا فک می کنی نفر سومم

چون هرچقدرم مشغله داشته باشه 

اگه عاشقت باشه هر روز از ۲۴ساعت دو دقیقه میتونه میتونه 

برات وقت بذاره! نه هر وق دلش خواست!

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
چون هرچقدرم مشغله داشته باشه  اگه عاشقت باشه هر روز از ۲۴ساعت دو دقیقه میتونه میتونه  بر ...

اره دقیقا هر وقت دلش بخواد پیام میده زنگ میزنه ولی دلم خیلی گیرشه

مردا حتما باید رابطه داشته باشن مگر اینکه یک مشکل داشته باشه دو با کسی رابطه داره

باید رابطه داشته باشن که دوست داشته باشن؟؟

ولی خودشون میگن رابطه عشق ایجاد نمیکنه