2777
2789
عنوان

بعضیا واقعا بی انصافا...

59 بازدید | 5 پست

صاحب خونه پول پیشمون ۳ برابر کرده از ۷۰ پیش گفته باید ۲۰۰ بهم بدین به غیر از کرایه ماهم نداریم واقعا 

ممنون میشم نفری یه صلوات بفرستین شاید به واسته بنده های خوب خدا

خونه سازمانی بهمون بدن، خودمون وشانسمون😔

اگه نداشت نمیگفتم انصاف نداره ولی واقعا ثروتمنده و ملک زیاد داره یه آپارتمان ۴ طبقه داره که همه مستاجریم

خدایا به دل بندهات دل دریایی بده و هربنده ایی که حواسش به بندت بود هزاران برابر بیشتر بهش عطا کن....

اونوقت ما پول کرایه هزینه درمان.مادرمه از شکم خودش زد (باید از جیب بده کم.بیاد)میگه گناه دارن بچه توراهی دیگه ای داره بهشون اضافه میشه کرایه شونو اضافه نکنیم!اونا دارن بچه دار میشن مامانم.خرجشو میده😕

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت ما پول کرایه هزینه درمان.مادرمه از شکم خودش زد (باید از جیب بده کم.بیاد)میگه گناه دارن بچه تو ...

ناراحت نیستم دلمم.نمیاد بگم.اضافه کن.حتی چیزی.نگفتم بهش ولی کاش خدا برای مامانم.جبران کنه خوب بشه دیگه اینقد پول شیمی درمانی نده

دلم از جای دیگه پره

خدا ان شالله بهترینارو برات رقم بزنه

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
اونوقت ما پول کرایه هزینه درمان.مادرمه از شکم خودش زد (باید از جیب بده کم.بیاد)میگه گناه دارن بچه تو ...

کسی که واقعا نداره و تنها راه درآمدش کرایه خونشه چاره ایی نداره... انشاالله که خدا به مادرتون به واسطه این دل مهربانش سلامتی عطا کنه

کسی که واقعا نداره و تنها راه درآمدش کرایه خونشه چاره ایی نداره... انشاالله که خدا به مادرتون به واس ...

ممنونم حقوق بازنشستگی داره با شیمی درمانی.جلسه ای خداتومن!

ان شالله برای هممون بهترینا پیش بیاد