گل_نرگس_شمالی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2603 عنوان 📘📗📖معرفی روزانه کتاب📖📗📘 1033 بازدید | 175 پست دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و بهجای اولش برگردد ؛ امادر همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند ! «مارک تواین» 1401/03/14 | 19:00 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hastiiii81 عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 3333 معرفی کنیم؟؟؟ یا خودت فقط معرفی میکنی خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
گل_نرگس_شمالی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2603 ⏹دسته بندی:رماننام: غرور و تعصبنویسنده:جین آستن(انگلیسی)خلاصه محتوا: داستانی حول محور خانواده ای با ۴ دختر و شخصیت مرد داستان آقای دارسی دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و بهجای اولش برگردد ؛ امادر همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند ! «مارک تواین»
گل_نرگس_شمالی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2603 معرفی کنیم؟؟؟ یا خودت فقط معرفی میکنی هردو حالت اگ باهم باشه عالیه❤😍 دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و بهجای اولش برگردد ؛ امادر همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند ! «مارک تواین»
sadaf_sahra عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 1909 من امروز شجاع باش دخترو تموم کردم دوسش داشتمبعدش میخواستم روی ماه خداوند رو ببوس رو بخونم ولی خسته بودم
توتفرنگیعقاباسب عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 2761 من الان در حال مطالعه هستم کتاب بخواهید تا بشما داده شود از استر وجری هیکس
گل_نرگس_شمالی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2603 ⏹دسته بندی: انگیزشینام کتاب: اثر مرکبنویسنده: دارن هاردیخلاصه محتوا: تاثیر افعال ما بر جهان و ایجاد انگیزه برای برداشتن گامهای موثر دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و بهجای اولش برگردد ؛ امادر همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند ! «مارک تواین»
hastiiii81 عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 3333 سوشون اثر سیمین دانشور خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
گل_نرگس_شمالی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2603 من امروز شجاع باش دخترو تموم کردم دوسش داشتم بعدش میخواستم روی ماه خداوند رو ببوس رو بخونم ولی خسته ... یکندربارش توضیح میدی لطفا؟؟ چ کتابی بود؟ چطور بود؟ ب بقیه توصیه میکنی یا نه؟ دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و بهجای اولش برگردد ؛ امادر همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند ! «مارک تواین»
hastiiii81 عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 3333 شلوار های وصله دار اثر رسول پرویزی خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
توتفرنگیعقاباسب عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 2761 اهل مطالعه خیلی کمن اگرم باشن نمیان سایت گهگاهی سربزنن یا ندون حتی سایت چیه خودم عاشق کتابم ومطالعه
گل_نرگس_شمالی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2603 من الان در حال مطالعه هستم کتاب بخواهید تا بشما داده شود از استر وجری هیکس بهترین کتابی ک خوندین رو معرفی میکنین لطفا؟؟ دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و بهجای اولش برگردد ؛ امادر همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند ! «مارک تواین»
گل_نرگس_شمالی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2603 اهل مطالعه خیلی کمن اگرم باشن نمیان سایت گهگاهی سربزنن یا ندون حتی سایت چیه خود ... خوبی این تاپیک اینه ک بهترینا رو باهاشون آشنا میشم😍 دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و بهجای اولش برگردد ؛ امادر همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند ! «مارک تواین»
hastiiii81 عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 3333 آخرین انار دنیا اثر بختیار علی این کتاب خیلی جالبهههههه خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.