2777
2789

نگران نباش.. چیزی نشده که.. 

ثنا نداری پس چطور برات ابلاغ شده؟ آوردن جلوی در خوابگاه؟ خب ببین کی شکایت کرده ... 

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی
اصلا نمیدونم چرا انقدر کن بدبختم سرقت اخه😭😭

خونسرد باش شما که کاری نکردی 

نگران نباش عزیزم خدا باهاته نماز بخون دو رکعت تا آرامش بگیری . توکل کن بر خدا . خدا بزرگه هوات و داره 

امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤.           تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش.. چیزی نشده که..  ثنا نداری پس چطور برات ابلاغ شده؟ آوردن جلوی در خوابگاه؟ خب ببین ...

اوردن دم خونمون اره ثنا ندارم تازه دوشنبه میخوام ثبت نام کمم

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
چه تنبیه ایی؟

تعزیر یعنی تنبیه و ادب کردن 

حالا احتمالا جریمه مالی و اینا باشه 

ولی خب استارتر اتهام سرقت  رو رد میکنه و

باید پیگیر بشه حتما 

یه آبان ماهیم  عاشق پیشرفت 🥰
نگران نباش.. چیزی نشده که..  ثنا نداری پس چطور برات ابلاغ شده؟ آوردن جلوی در خوابگاه؟ خب ببین ...

اصلا نمیشناسم طرفو😭

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
بله😭

نترس برای حکم دادن به مدرک قوی نیاز دارن هر چیزی دادن رو امضا نکن حتما بخونش به نظرم بهتره تنها بری وکیل نگیری چون اگه وکیل بگیری فکر میکنن لابد ریگی تو کفشت هست تنها برو با قاضی حرف بزن مطمئن باش جواب میگیری اگه حکم بد داد برا حکم تجدید نظر وکیل بگیر جلسه اولو تنها برو حتما

چو میگذرد غمی نیست.....
چه تنبیه ایی؟

خیر اشتباه گفتن دوستمون. مستوجب تعزیر یعنی اینکه قانون یک کشور عملی رو جرم می دونه و برای اون مجازات تعیین کرده در حالی که مثلا شاید توی شرع اون عمل جرم نباشه... یا کسی که اون کار رو انجام داده رو قصاص نمی کنن تعزیر می کنن. یعنی قانونگذار تعیین می کنه چه مجازاتی بده ...‌ در کل مساله خیلی مهمی نبود اون لفظ 

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی
خیر اشتباه گفتن دوستمون. مستوجب تعزیر یعنی اینکه قانون یک کشور عملی رو جرم می دونه و برای اون مجازات ...

مموون کمی بهم ارامش دادی

اصلا نمیشناسم طرفو😭

خب الکی که نمیشه... من خودم وکیل هستم. درست پاسخ بده سوالم رو.. 

گفتم ثنا نداری از کجا متوجه شدی ازت شکایت شده؟ 

مگه میشه نشناسی..... 

خب الکی که نمیشه... من خودم وکیل هستم. درست پاسخ بده سوالم رو..  گفتم ثنا نداری از کجا متوجه ش ...

بخدا میگم یک برگه اومده دم خونمون نمیشناسمش. بخدا اسم یک خانمست

اگر سرقت نکردی خب شاید برات ‌پاپوش دوختند که از دانشگاه اخراج ‌بشی

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒
اگر سرقت نکردی خب شاید برات ‌پاپوش دوختند که از دانشگاه اخراج ‌بشی

یعنی چی اخه😭

بخدا میگم یک برگه اومده دم خونمون نمیشناسمش. بخدا اسم یک خانمست

ببین برو تو گروهی که دوستات واینا هستن قشنگ بگرد اسم این روببین پیداش نمیکنی

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

خب الکی که نمیشه... من خودم وکیل هستم. درست پاسخ بده سوالم رو..  گفتم ثنا نداری از کجا متوجه ش ...

میتونم با شما شخصی صحبت کنم😭