2777
2789

پسر من از اول توی ماشین توی کریر می نشست و راحت می‌خوابید ولی از یه جایی به بعد نه روی صندلی غذا و نه صندلی ماشین و نه حتی توی تاب خودش و تاب پارک نمی شینه و جیغ و گریه میکنه که بیاد بیرون

دیگه متاسفانه منم وا دادم تا الان که دو سال و سه ماهش شده و واقعا می‌خوام دیگه به هر نحوی شده واسش جا بندازم این مسأله رو که توی ماشین روی صندلی خودش بشینه شما به من راه حل بدید چی کار کنم به نظرتون؟  

توی بعضی از کشور های پیشرفته اگر بچه رو توی ماشین بغل بگیری و پلیس ببینه دادگاهی میکنن ببینن صلاحیت نگهداری از بچه رو داری یا نه در این حد سلامت بچه مهمه اون وقت من هر کاری میکنم نمیتونم راهشو پیدا کنم

یه مدت می نشستم کنارش ولی باز دلش نمی‌خواد توی صندلیش بمونه 

می‌خوابه بعد میذارمش توی صندلی درجا بیدار میشه میاد بغلم اصلا تا میذارمش توی صندلی جیغ و گریه شدید می‌کنه راه حل بگید بی زحمت 

.

ی اسباب بازی یا عروسک بگیر ک فقط مخصوص صندلی ماشینش باشه یعنی فقط تو زمانی ک تو صندلی ملشینشه اونو بهش بده عروقت سوار ماشین شدید بزارش تو صندلیش اون اسباب بازی و بده بهش وقتیم پیاده شدید بزار صندوق عقب تا دفعه بدی ک خواستی سوار ماشین بشید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من از ۱۲ ماهگی نشسته

الان ۲۳ ماهشه

گریه هم کنه نمیارمش جلو 

مگر اینکه خودم بدونم تایم زیادی نشسته.

مثل تو جاده . میارمش جلو شیرش میدم باز میذارمش سرجاش

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
گریه کنه نمیری عقب پیشش بشینی یا یه کاری کنی که گریه نکنه ؟ 

نه بابا 

دخترمم عقب میشینه اون ۵ سالشه 

دیکه ۲ سال بزرگه 

نوزاد نیس که 

از گریه اش نترس

تو این سال بالای ۱۸ ماه درکشون بالاس . 

میکه بذار گریه کنم مامانم منو ببره جلو .

تو سن لجبازی هم هستن. 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم