2777
2789

به نظرتون؟ 🤔

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

خیلی چیزا

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
خیلی چیزا

مثلا

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی دوستی داشتم ۹ سال با هم دوست بودیم هر دو هم معلم...پنج روز بعد عروسی رفتم خونشون دعوتم کرد فرداش بهم زنگ زد طلاهامو بردی   دیگ تا دادگاه رفتیم و اثبات بی گناهی من خلاصه دیگ من اون آدم سابق نشدم دوست دیگ برام معنا نداره اینقدرررر ب همین دوستم کمک کردم ک خدا داند

شوهر

رفیقم کلا یکهو قطع رابطه کرد

بخاطر اینکه دامادمون حقشو از شوهرش خواسته بود 

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
مثلا

گاهی حتی ی حرف

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
ی دوستی داشتم ۹ سال با هم دوست بودیم هر دو هم معلم...پنج روز بعد عروسی رفتم خونشون دعوتم کرد فرداش ب ...

واااای 

دوست پسر،،، حسادت

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
واااای 

بزرگترین شوک زندگیم بود ...فک کن ی تازه عروس درگیر دادگاه بشه میدونست خونه پدر شوهرم کجاست حتی سمت اونا هم رفت ولی پدر و مادرشوهرم پشتم بودن و گفتن ما رو فلانی قسم میخوریم.....وکیل گرفتم خودم مریض شدم بیماری استرس گرفتم تا ی مدت همش تو دستشویی بودم با دارو خوب شدم شوهرم میگ خیلی معصومی  الان دیگ هیچ دوستی ندارم ک ارتباط داشته باشم جز استادم ک دوستیم با هم اونم سالی یکبار میرم خونش بیشتر تلفنی در ارتباط هستیم