2777
2789

خواهرم یه مدت کوتاه در حد ۶ماه با یه پسری دوست بود. خانواده ی پسره رو مامانو بابام میشناختن گفتن خییییلی بده. خلاصه تا خواستگاری هم پیش رفتن. بابام بازم رفت تحقیق حتی یه نفرم نگفت پسرخوبیه. همه گفتن معتادو رفیق بازه. حتی عموی پسره هم بابامو میشناخت گفت دخترتو به برادرزادم نده اصلا در حد خونواده ی شما نیستن. اولش خواهرم اوکی شد ولی هنوز تو فکر پسرس هی خودشو اذیت میکنه غصه میخوره. از استوری هاشم میفهمم.😔

خدایا کمک کن در حدی وضع مالیمون خوب بشه  بتونیم به بچه دارشدن فکر کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز باز استوری گذاشته بود دایرکت دادم بهش گفتم یه روزی میفهمی اونی که حقیقت رو هر چند تلخ بوده بهت گفته دوست واقعیه توعه. نه اون همکلاسیهات که احساسی فکر میکنن

طبیعیه بزار روال خودشو پیش بره بزار این دوره رو بگذرونه

منم استوری هاشو میبینم هی فکرم درگیر میشه دست خودم نیست. همین یه خواهرو دارم😔

به مرور زمان از سرش میوفته

الان یه سال گذشته حدودا...ولی بدبختی اینجاس که گاهی اتفاقی تو خیابون یا مسیر راه پسره رو میبینه از دور

بیارش من باهاش حرف برنم بلدم چی بگم جدی میگم 

من خودمم تو مجردیم تجربشو داشتم. همش بهش میگم وقتی ازدواج کنی اونم با آدم درست، دیگه این چیزا برات خنده داره

😕اینجاس ک میگن عشق آدمو کور میکنه

واقعا کور شده... یعنی حتی یه نفرم پسره رو تایید نمیکنه. همه بد میگن ازش. پسره ۹سال از خواهرم بزرگتره انگار مغزشو شستشو داده😐

این از اوناس که باید با مغز تو زندگی بخوره زمین تا بفهمه پدرت درست میگه

دقیقا. فکرکنم با اون پسره آینده ی وحشناکی داشت.