2777
2789
عنوان

مزاحم تلفن خونه داشتید تا حالا؟

123 بازدید | 11 پست

یعنی به شماره خونتون زنگ بزنن 

تعریف کنید چی گفته 

تاپیک قبلیم هست

به خونه دوستم زنگ زده بودن این برداشته طرف گفته یه خانومی و تو کوچه دیده شلوارش تنگ بوده و..

گوشی رو گذاشته

حالا نمیدونه به خانواده اش و پلیس بگه یا نه

چون اون طرف یه بار بیشتر زنگ نزده 

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خیلی چون شماره خونمون رند بود

یادمه مجرد بودم یه پسره زنگ زد گفت خانوم من تو بیابون موندم تنها شماره ای که تونستم بگیرم شماره شماست، میشه بیاین نجاتم بدین

گفتم والا از دست من کاری برنمیاد ولی الان زنگ میزنم 110 شماره ت رو میدم میگم پیدات کنه و قطع کردم

بلافاصله زنگ زد خودش داشت از خنده می ترکید گفت غلط کردم زنگ نزنی تورو خدا گفتم باشه قطع کردم🤣🤣

بعد واسه داداشم تعریف کردم گفت این یه فیلم خارجیه داستانش اینه😂

بله داشتیم حرفای مثبت ۱۸ و وحشتناکی میزد😑😑😑

اینا مریض.... ان 

چیکار کردی؟ به مامان بابا یا پلیس گفتی؟

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
تا دلت بخواد😐😂

چی میگفتن؟ به بابا مامان یا پلیس گفتی؟

آره خیلی چون شماره خونمون رند بود یادمه مجرد بودم یه پسره زنگ زد گفت خانوم من تو بیابون موندم تنها ...

حالا چیکار کنه به خانواده یا پلیس بگه؟

چی میگفتن؟ به بابا مامان یا پلیس گفتی؟

پسر خالم بود یکیشون زنم داشت عوضی زنگ زد من جواب دادم اونموقع ۱۰سالم بود گفت عاشقت شدم دوس دختر من میشی بعد شبش که اومد خونمون بابام بیرونش کرد😁

🙂💔