منم از اینمورد زیاد دارم ... تا ۴ ماه نمیتونستم غذاها خودمو بخورم یک بار نگفت بیا خونم . ی بارم ک رفتم ی ماکارونی بدون سس و مواد همون جوری سفید گذاشت جلوم ک الان بعد سالها حالم بهم میخوره ازش . کاش بلد نبود بپزه میگفتم بلد نبوده
خدایا خودت فقط از دلم خبر داری... هر چی خدا بخواد ... خدا که بد نمیخواد 🙂
هیچی بچم بدنیا اومد جون نداشتم به زور اورد خونش بچمم نکه نداشت با دعوا بعد چند ماه رفتم خونم هروقت گفتن خوابم میاد اینم میگفت وای مریضم و...چند روز پیش بچم ویروس گرفت الکی پاشد اومد خونم بچم استفراغ کرد سه بار هیچی نمیخورد گرفته بود خوابیدن بود نهار و شامشم میدادم زد من حرص خوردم معدم ورم کرد رفتم دکتر مامانم یکساعت بچمو نگهداشت وای رفته بچرو برده بهار خواب منو نشون داد با شوهرم رفتم دکتر نه بچرو برد لونور نه چیزی از در اومدم گفت بچت بیدار شد بیا بالا سرش ببینه اومدی تا ثبح بچم رو پام بود یه ساعت مداشت بخوابم هشت صبح گفت من مریضم تا الان ،از بچگی برای خواهرم دوتا مانتو میخرید برای من نه تخرم اونو دوستداذه واسه اون دوتا النگو برای من یه دونه منم زدم شکستم اونم کرد تو جیبش اخرم گفت بچتو من بزرگ کردم،بچم رو پاش نمیخوابه جلو همه گفت بچرو عادت داده به خودش کار بدی کردی خب بچه میبینه نگهنمیداره ناراحتم میشه
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
یک بار خواستم براش کیک بگیرم ببرم سوپرایزش کنم بهش زنگزدم گفتم ی چایی بزار تا بیایم پشت تلفن ی جوری گفت باشه ک از صد تا فحش بدتر بود انگار با اون باشه ک گفت داشت میگفت مگه نوکرتم . وقتی رفتیم و کیک رو بردیم چایی نزاشته بود. شوهرم بهم گفت اشتباه کردی بهش گفتی چایی بزار
اسی ببین نمیدونم از چی دلخوری مامان من شوهرم به زور بچموسقط کرد هزار تومنم پول نداشتم بیکار بود اومدیم خونه مامانم آپاندیسم نرکید از کیفش به شونرم دونه دونه هزار تومنی میداد سه تومن داد گفت بسه شوهرم میگفت داری یه پنج بده با دعوا میگفت یه دفعه بگید کیف بد پنج هزار تومنا بعد ازمایشم یازده تومن شد ول کن بعضیا بدبختن،یا من نمیام غذا مرغ و قورمه اینا میخورن من که میام ماکارانی و لوبیا پلو فقط میزاره منو بچمم متنفریم بچم غذا نمیخوره مسگه معدش کوچیکه هیچی نمیشه بخوابونش
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
هیچی بچم بدنیا اومد جون نداشتم به زور اورد خونش بچمم نکه نداشت با دعوا بعد چند ماه رفتم خونم هروقت گ ...
منم زاییدم بچه دومم را فقط ۴ روز پیشم موند اونم با لج و قهر مینشست دست ب کاری نمیزد با اینکه ی بچه ۳ ساله هم داشتم .شوهرم همه کارامو میکرد . تا حتی سوپ هم نمیزاشت واسم . به شوهرم میگفت آماده بگیر بیار براش
منم زاییدم بچه دومم را فقط ۴ روز پیشم موند اونم با لج و قهر مینشست دست ب کاری نمیزد با اینکه ی بچه ۳ ...
نه من شوهرمم کار نمیکرد ذات مادرمو دید دیگه متنفره،مامنم میگفت دومی خواستی بیاری اتاق خصوصی بگیر با خودت ببر بیمارستان شوهرت نکهداره،بعدم جلو فامیل گفته تو اولی زائید من نگهمیدارم،الهی هیچی نگو ولش کن قوی تر باش نرو محل نده
نه من شوهرمم کار نمیکرد ذات مادرمو دید دیگه متنفره،مامنم میگفت دومی خواستی بیاری اتاق خصوصی بگیر با ...
از بس میریزم تو خودم دارم میپوسم خواهر . جلو سینک از بس با خودم حرف میزنم دیوونه شدم . سال تا ماه یکی نمیاد خونم بهم سر بزنه دو تا بچه کوچیک دارم یکی نمیاد یک ساعت پیشم . بازم خدا خیرش بده شوهرم همه جوره کنارمه