از دیشب که خواهرام گفتن میخوایم بیایم خونتون حالم گرفته. میتونم خوشحال باشم اما وقتی اخلاق شوهرم می بینم نابود میشم. همچین اخماش کرده تو هم انگار خواهرم باباشو کشته 🤕
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب تا حالا از خودت پرسیدی دلیل های مخالف همسرت برای چیه ، چرا اینهارو میگه
شاید نصف حرفاش درست باشه اما دلیل هم نمیشه وقتی خواهرام بعد یک سال میخوان بیان خونم با من اینجوری رفتار کنه.. برادر و پدر اونم اخلاق های بدی داشتن با من اما من کوچکترین کوچکترین حرفی نزدم که مبادا ناراحت بشه و بخاطر خانوادش شرمنده بشه 😔
بهش گفتم حالا یه بار آجیام بعد یه سال میخوان بیان اینجا چرا اینجوری میکنی؟ داد زد سرم که اعصابمو خور ...
مردا فقط با فامیلای خودشون حال میکنن
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه