2777
2789
عنوان

بچه دارشدن تواین وضع اقتصاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پسرم۷سالشه و اصلادیگ نمیخوام اخه ماها چی شدیم اینجای بشن خداروزی بچه رومیرسونه ولی من فکراینده ...

شوهرم خیلی دوس داره و خیلی اصرارداره.به زورتاالان راضی نگهش داشتم که اقدام نکنیم.خیلی میترسم

بله خونه دارم

من اگ شرایط شما رو داشتم بله بهش فکر میکردم اگ دوستدارید و حوصله و توانش و دارید 

وای من خودم همه جی ام اوکی باشه دیگ حوصله ندارم چون با دخترم فهمیدم بچه داری خیلی مسئولیت بزرگیه 

من همیشه خستم خیلی خستم در حدی خستم ک بزور زندم 

دخترمم همش میگ بازی کنیم 

برای این مورد دیگ در توان خودم نمیبینم

[QUOTE=239767716]آخه هرروز داره همه چی گرونترمیشه .ازاین اوضاع میترسم 

درآمد ما کارمندیه. ولی بااین حال بچه دوم اوردم. خیلی ام راضی ام خداروشکر میرسه. همین که بچه اولم راضیه و حالش از بودن خواهرش خوبه برام یه دنیا می ارزه.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
وضع مالیم معمولیه خواهر.ولی دلم برایرپسرم میسوزه خیلی دوس داره

پول و رفاه قابل دستیابی هستن

ولی خواهر و برادر نه..

یعنی فرزند شما غرق در رفاه هم باشه،تنها چیزی که با وجود تک بودن هیچوقت نمیتونه بهش برسه،احساسِ برادریه خونی هست..

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
من اگ شرایط شما رو داشتم بله بهش فکر میکردم اگ دوستدارید و حوصله و توانش و دارید  وای من خودم ...

منم‌اصلا با پسرم بازی نمیکنم چون حوصله بازی کردن بابچه روندارم.ولی باشگاه میبرمش و به درسشم خیلی میرسم

هم دوس دارم هم میترسم.

واقعن چ گناهی دارن بچه ها؟؟ک براشون تصمیم می گیریم ب این دنیا بیارمشون؟؟خودت اگه بودی واقعن دوست داشتی تو این دنیا بیای؟؟هر روز ی داستان گرونی و ....کلن ادم صبح از خواب با استرس بلند میشه...البته من خودم دو تا دارم ولی اگر بعقب بر میگشتم .....

اگه این پس اندازی که میگی به راحتی میشه و شما درماه هی از خریدات نزنی تا پولت جمع بشه و تقریبا امنیت شغلی داری یعنی نگران از دست دادنش نیستی دوتا بچه خیلی خوبه مخصوصا برای پسرتون

دختر قشنگم تو خیلی قوی بودی ببخش مادرو که لیاقت داشتن تورو نداشتم😔