2777
2789

الان چند ماه از اون روز میگذره خیلی خیلی دلم شکسته، هیچ کدوم از دوستت دارماشو دیگه باور نمیکنم، دلیل حرفش فقط این بود که من از مامای خصوصیم پرسیدم چقدر باید تقدیم کنم خدمتتون گفت (مثلاً هشتصد تا یه تومن) شوهرمم پاشو کرده بود تو یه کفش که من ششصد تومن بیشتر نمیدم، منم روم نشد از پولای خودم گذاشتم روش میانگینشو دادم، شوهرم فهمید شب اول دیر وقت اومد خونه، دو روز باهام حرف نمی‌زد بعدم که کلی رفتم صحبت کردم و هی گفتم بسه تمومش کنیم، گفت تو آدم نمیشی و نمی‌خوامت و جداشیم و... اونم تو اون حال روحی من (البته با کلی حرفها و دروغا و جریانات دیگه که طولانی میشه نمینویسم) بعد که پشیمون شده بود ازم پرسید ترسیدی بچه رو ازت بگیرم ( اره ترسیده بودم ولی واقعا توقع اون حرفا رو هیچ وقت ازش نداشتم برا همین گفتم نه هیچ وقت انتظار شنیدن این حرفارو از تو نداشتم) از اون به بعد هرکار کردم دلم باهاش صاف نشد هی میگه دیگه بهش فک نکن اشتباه کردم ولی خیلی حرفاش رو قلبم سنگینی میکنه، وقتی میگه دوستت دارم حس میکنم دروغ میگه، کسی که کسی رو دوست داشته باشه انقد راحت نمیگه جداشیم، حتی تو عصبانیت، من خودم تو اوج عصبانیت بهش بی احترامی نمیکنم ولی اون هرچی دلش خواست گفت...

مثه امشبی که ازش ناراحت شدم تمام حرفاش تو گوشم رژه میرم بچمو خوابوندم خودم از بغض خوابم نمیبره...

شرمنده طولانی شد خیلی دلم گرفته

شاعر اگر سعدی شیرازی است، بافته های من و تو بازی است...

داش باشینا

{هر کیم ایتیره اصلی نی اینسان اولا بیلمز قارتال نقدر آج قالا ترلان اولا بیلمز} {تورکون دیلی تک سئوگیلی ایسته‌کلی دیل اولماز اوزگه دیگه قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز} 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین مردا کلن مدلشون فرق می‌کنه با خانوما احساسی نیستن ی چیزی میگن بعدش کلی پشیمون میشنا اما برو خودشون نمیارن 

توعم شرایط فوق العاده حساسی داشتی ولی بنظرم بیخیال اگ مشکلات دیگ ای ندارین فراموش کن بعدا ی حالی ازش بگیر 

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
نه کلا وسواس خساست داره

یه شب ک حال داشتی باهاش حرف بزن بگو من برای این زندگی تلاش میکنم حق من بوده ک یک ماما خوب بالا سرم باشه ک خودم و بچمون ب خطر نیوفتن دکتر خوب هم با اون مبلغ نبوده من برای سلامتی خودم خرج کردم چه اشکالی داشته و بگو دوست داری این موقع ها بیشتر کنارت باشه 

بخاطر پول ؟؟ خسیسه

اره یکم خسیسه همیشه نه پنجاه درصد اوقات خسیسه پنجاه درصد نه ولی بعضی اوقات خیلی شدیده و من خجالت میکشم، چون کلا اخلاقا خیلی راحت خرج میکنم

شاعر اگر سعدی شیرازی است، بافته های من و تو بازی است...

ببخشش و فراموش کن ،منم امروز عصبانی بودم به شوهرم گفتم طلاقم بده مهریه ام میبخشم با اینکه شوهرم دوست دارم ولی هم افسردگی دارم هم حال روحیم زیاد خوش نبود حرف دلم نبود فقط میخواستم دلش بسوزونم که میدونم خیلی اشتباه کردم 

عزیزم زندگیه دیگه.بچه دارین. باشه اصلا نبخشش.اما بروش نیار.سعی کن حال و هواتو عوض کنی ک یاد بدیها نیفتی.مادر شدی وظایفت سنگین تره. رفتارات باید محتاطانه تر باشه.بخاطر آرامش بچه سعی کن شرایطی رو بوجود بیاری ک هم خودت هم همسرت در آرامش باشید