heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 عنوان کسی هست باردار باشه بینیشم عملی باشه؟ 144 بازدید | 5 پست من سال ۹۵ عمل کردم اما الان مثل همون روزای اول بینیم شدید درد گرفته اصلا دردش وحشتناکه نمیدونم بخاطر بارداریه یا نبرم پیش دکتر زیباییم یا برم زنان ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 1401/03/14 | 01:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sooratiii عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 2287 بله من ۹۴ عمل کردم فعلا مشکلی نداشتم خداروشکر مگر اینکه زخم باشه یا ضربه ببینه
heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 بله من ۹۴ عمل کردم فعلا مشکلی نداشتم خداروشکر مگر اینکه زخم باشه یا ضربه ببینه ن ضربه ندیده زخمم فک نکنم باشه اما شدید درد میکنه از اول بارداری تا الان ی روز بدون درد نبودم بخدا هرشب ی جاییم ی چیزیش میشه ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 ربطی نداره برو پیش دکتر زیبایی دوشنبه حتما میرم اگ خوب نشد ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ