2777
2789
عنوان

ریداکت جنین

4456 بازدید | 25 پست

خانم های قشنگ 

برا ریداکت جنین دکتر خوب معرفی میکنید لطفا ، هزینش چقدره ؟ 

من دو قلو باردارم واقعا بدنم نمی‌کشه ، امروز هم شدید افتادم رو خونریزی ، شوهرم هم اصلا موافق دوقلو نیست

از بین دو بچه،یکیش رو از بین ببرید و یکی رو نگه دارید؟!

چطور میشه انتخاب کرد بین دو فرزند اصلا..

تصورش هم آزار دهندست..

تا جایی که من میدونم سه قلو و بیشتر رو ریداکت میکنن

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونریزی ربطی به دوقلویی نداره من دوبار تک قلو حامله شدم ،هربار از اول تا آخرش خونریزی و هماتوم داشتم ،هر دو پسرمم سالمن ،مدل بدنم اینطوریه ،هربار خونریزی دارم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
خونریزی ربطی به دوقلویی نداره من دوبار تک قلو حامله شدم ،هربار از اول تا آخرش خونریزی و هماتوم داشتم ...

با خونریزی درد هم داشتید ؟ من موقع خونریزی درد شدید لگن و شکم دارم ، امروز نزدیک ۱ کاسه خون تازه و قرمز اومد ازم

نميخام بترسونمت ولي اگه كار ش رو خوب بلد نباشه بدترميشه اوضاع شما كه با اي وي افي جفتش رو نگه دار ح ...

۱۵ انتقال داشتم ، خلیفه که خواهر جون خودم حیفم ، شوهرم حیفه که استرس گرفته ، من تصمیم و گرفتم ، ۱ بچه بیشتر نمیخوام

با خونریزی درد هم داشتید ؟ من موقع خونریزی درد شدید لگن و شکم دارم ، امروز نزدیک ۱ کاسه خون تازه و ق ...

اره درد ،خونریزی شدید مثل پریود قشنگ ،فقط باید استراحت مطلق کنی و شیاف بزاری ،همین اگه قراره افتادن با خونریزی باشه خب خودش میافته ،چرا میخای جلو جلو قتل کنی ،،خاله ی منم دوقلو داشت یکی از قلو ها خودش سقط شدو جذب قل بعدی شد

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂