2777
2789
عنوان

زندگی گاه روشن گاه تیره، هست زیبا

99 بازدید | 2 پست

تا دیروز زحمت بارداری بود، و لحظه های بیقراری

وقتی گفتن بچه نفس نامنظم داره.وقتی گفتن قلبش نا منظم میزنه، وقتی گفتن باید سزارین بشی و .....

هیچ وقت احساس نمیکردم اونقدر ضعیف باشم.چقدر خودمو باخته بودم! اومدم خونه از بچه هام خداحافظی کنم.و با دیدنشون انرژی بگیرم و برگردم به سراغ چالش جدیدم.عمل همیشه تو گوش من چیز وحشتناکی بوده.

دکتر کلی ورزش گفته بود و تا صبح فرصت داشتم.همون لحظه نتونستم پیشنهاد عمل رو قبول کنم چون هم تو ارتباط با دکتر مشکل پیدا کردم هم بلحاظ روحی امادگی نداشتم.

و وقتی اومدم خونه.ساعت سه که کوفته از راه رفتن و کار کردن بودم نشستم پای نی نی سایت. و در کمال تعجب کیسه اب ترکید!

یعنی یکنفر بدون مشکل داره تشریف میاره.و از اون بیشتر وقتی تعجب کردم که بچه بدنیا اومده کاملا سالم سرحال بود بر خلاف چرت و پرتی که صبح تحویلم داده بودن.پای چپم لمس شده بود.لرز خیلی خیلی شدیدی داشتم .همش بخاطر استرس .استرس برای هیچ

خدایا هزار مرتبه شکر برای نعمت بی منت تو

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
نفهمیدم  تو خونه زایمان کردی؟

نه .دیگه .

با پاره شدن کیسه اب یعنی تا صبح منتظر نشدم .رفتم بیمارستان و یک زایمان طبیعی و فوری داشتم.

من بعضی وقت به دکترها مشکوک میشم.

این هم یک نمونش بود .

نه که بگم عمدا کوتاهی میکنن.الله اعلم.

ولی یقین دارم خیلی کمتر از چیزی که ما انتظار داریم میدونن

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB